Libnet.ro
UNICEF

13:45

Australian Open: Sorana Cirstea, eliminata in optimile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Sorana Cirstea, eliminata in optimile probei de dublu

Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia au fost eliminate, duminica, in optimile probei de dublu de la Openul Australiei, primul Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Australian Open: Sorana Cirstea, in optimile probei de dublu

Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia s-au calificat in optimile de finala ale probei de dublu feminin de la Australian Open, dupa ce a au invins, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, perechea Alicja Rosolska/Abigail Spears Polonia/SUA), cap de serie numarul 15.

Australian Open (f): Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open, potrivit news. ro. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

VIDEO Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, eliminata in turul trei de Angelique Kerber in doar o ora si patru minute

Angelique Kerber favorita numarul 21) pare sa se simta din ce in ce mai bine la Australian Open, fostul lider mondial cedand doar patru game-uri in meciul vedeta cu Maria Sharapova 6-1, 6-3). Nemtoaica a castigat de-o maniera categorica o partida care a durat doar o ora si patru minute.

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in optimile probei de dublu; Raluca Olaru si Olga Savciuk, eliminate

Perechea Monica Niculescu/Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 10, s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Australian Open. Raluca Olaru si ucraineanca Olga Savciuk au fost eliminate in turul al doilea al competitiei.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, in premiera in optimile competitiei de la Melbourne

Aventura Martei Kostyuk Ucraina, locul 521 WTA) la Australian Open a luat sfarsit, jucatoarea in varsta de 15 ani fiind invinsa de compatrioata sa Elina Svitolina favorita numarul patru), scor 6-2, 6-2. In urma acestui succes, Svitolina a acces in premiera in optimile primului turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia, in optimi de finala la Australian Open

Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia s-au calificat in optimile de finala ale probei de.

VIDEO Rezumatul unui meci de povestit nepotilor. Cum a reusit Halep sa revina si sa se califice in optimi la Australian Open

Simona Halep a oferit unul dintre meciurile de colectie ale Australian Open, calificandu-se in optimile de finala dupa un duel aprig cu Lauren Davis.

Meci pentru istorie! Partida dintre Simona Halep si Lauren Davis intra in arhivele Australian Open

Simona Halep a obtinut o calificare epocala in optimile de finala ale Australian Open, dupa un meci incredibil cu americanca Lauren Davis.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )