Libnet.ro
UNICEF

14:45

FC Barcelona cu Ernesto Valverde are cea mai slaba posesie din perioada post-Guardiola

Hotnews Hotnews,
 FC Barcelona cu Ernesto Valverde are cea mai slaba posesie din perioada post-Guardiola

FC Barcelona a avut, sambata, la meciul cu Real Sociedad de pe Stadionul Anoeta, o posesie de 46,58 la suta, una dintre cele mai slabe dupa mandatul de antrenor al lui Pep Guardiola, informeaza marca. com. continuă pe Hotnews

Iohannis va primi Premiul Charlemagne, cea mai prestigioasa distinctie oferita vreodata unui politician roman

Presedintele Klaus Iohannis va primi, in luna mai, Premiul Charlemagne, acordat in orasul german Aachen, aceasta fiind cea mai prestigioasa distinctie internationala pe care a primit-o vreodata un om politic roman, potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan. Foarte mult a contat in ochii juriului implicarea presedintelui Iohannis pentru apararea valorilor europene si a statului de drept, afirma el.

VIDEO INTERVIU Ce senzatii ai cand mergi cu o viteza de 300 kmh? Experienta traita de cea mai rapida motociclista din Romania:Ma feresc in trafic, multi soferii ii dispretuiesc pe mopedisti

Cand mergi cu o viteza de peste 300 kmh simti ca esti pe o racheta aer-aer! - povesteste cea mai rapida motociclista din tara, Cristina Udrescu. Senzatiile de pe circuit sunt complet diferite de experientele pe care le traieste, zilnic, in traficul din Bucuresti. Merg foarte incet, ma depasesc toti livratorii de pizza. Soferii se poarta urat cu cei care folosesc mopede, unii sar la bataie cand vad ca sunt fata!. intr-un interviu pentru Hotnews, Cristina Udrescu s-a referit la modul in care ar trebui schimbata legislatia, dar si la greselile pe care le fac atat soferii, cat si motociclistii intr-un trafic care pare mai degraba o tortura.

Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

Salvati Copiii: Sud-estul tarii, in topul regiunilor cu cea mai mare rata de abandon scolar

La nivelul anului scolar 2017-2018, rata abandonului scolar la nivel national in invatamantul primar si gimnazial era de 1,7% aprox. 000 elevi). Cea mai mare rata a abandonului scolar s-a inregistrat in Regiunea Centru cu 2,6%, urmata de Regiunea Sud-Est, cu 2%, se arata intr-un comunicat, citat de Agepres, al Organizatiei Salvati Copiii.

Galerie foto: Ce au facut concurentii Asia Express, la intoarcerea acasa. Iubita lui Speak, cea mai indrazneata

Concurentii Asia Express, din sezonul 3, s-au intors acasa, iar dorul de Romania pare se fi fost foarte mare. Imediat ce s-au vazut reveniti cu bine pe meleagurile natale, vedetele au avut grija sa le spuna asta si fanilor, de pe retelele sociale. Galerie foto: Ce au facut concurentii Asia Express, la intoarcerea acasa. Iubita .

VIDEO Cea mai importanta televiziune din Canada, reportaj elogios in Romania Biancai Andreescu: Anii petrecuti aici i-au modelat cariera

Cea mai importanta televiziune din Canada - CBCRadio Canada - a trimis o echipa la Pitesti si in satul Vaideeni pentru a face un reportaj despre inceputurile Biancai Andreescu, revelatia anului 2019 in tenisul mondial.

Nastase: Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova

Liderul PPDA, Andrei Nastase, este increzator ca actuala guvernare va fi data jos, dar sustine ca totul depinde cat de mult isi doreste acest lucru societatea. Totodata, Nastase considera ca presedintele Igor Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova, transmite IPN.

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

(P) Compania Ness a inchiriat peste 4.100 mp in UBC 0, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, dezvoltata in Iulius Town Timisoara

Ness Digital Engineering si Iulius Town Timisoara au incheiat un parteneriat privind inchirierea a doua etaje din imobilul office United Business Center 0 UBC 0). Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, de 155 m si 27 de etaje, va fi inaugurata.

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )