Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cat a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia si ce provocare i-a lansat Simonei Halep

Adevărul Adevărul,
Cat a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia si ce provocare i-a lansat Simonei Halep

Ion Tiriac a donat 100. 000 de dolari australieni pentru victimele incendiilor din Australia si i-a lansat o provocare Simonei Halep: sa doneze si ea, nu direct, ci prin intermediul Fundatiei pe care miliardul o conduce. continuă pe Adevărul

S-a aflat cati bani a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a initiat o campanie de donatii, in contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetatie care devasteaza de mai multe luni Australia.

VIDEO Ion Tiriac, donatie de 100.000 de dolari australieni - Provocare lansata pentru Simona Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a initiat o campanie de donatii, in contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetatie care devasteaza Australia. Anuntul a fost facut printr-un mesaj video, in care Tiriac spune ca fundatia sa a donat 100. 000 de dolari australieni Federatiei Australiene de Tenis. Fostul sportiv i-a lansat o provocare Simonei Halep sa se alature cauzei.

Lovitura pentru Monica Gabor, din partea fostului sot. Ce veste uriasa a primit Irinel Columbeanu in instanta

Irinel Columbeanu a avut o relatie cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a casatorit in 2006. in 2011 au divortat, iar separarea a durat, caci la mijloc au fost un copil si multe conditii. Au urmat procesele. Ajunsi in 2020, pamantul pare ca a fost trecut complet prin sita. Lovitura pentru Monica Gabor, din partea .

Cititul la scoala, obligatoriu: solutia ministrului pentru analfabetismul functional din Romania

Romania se confrunta cu o problema foarte mare cand vine vorba de numarul celor care ies de pe bancile scolii si sunt analfabeti functional. Ministerul Educatiei are o idee pentru ameliorarea situatiei. La finele anului trecut, un raport PISA a atras atentia asupra unei situatii foarte grave in ceea ce priveste invatamantul din Romania. Documentul .

PENTRU PRIMA DATA DIN 2013 Cererile de creditare corporate din zona euro, in scadere

Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro au scazut neasteptat in trimestrul patru din 2019, pentru prima data in ultimii sase ani, in pofida masurilor de stimulare adoptate de Banca Centrala Europeana, arata datele unui studiu publicat ieri de BCE, transmite Reuters, conform Agerpres.

HOROSCOP. Motivele pentru care nativii din zodiac sunt uneori rautaciosi

Fiecare nativ din zodiac are momentele lui in care se comporta rautacios cu cei din jur. Dar v-ati intrebat vreodata de ce, Care sunt motivele ficaruia in parte? .

Fonduri europene 2020: Max. 200.000 Euro pentru mici firme din IT, sanatate, energie

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) vor putea obtine fonduri europene de cate 25. 000 de euro, pentru proiecte de transfer tehnologic in domenii ca tehnologa informatiei IT), energie sau sanatate, printr-o linie de finantare aflata inca in pregatire la Ministerul Lucrarilor Publice.

ştiri din Sport

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )