Libnet.ro
UNICEF

08:45

Champions League: Atalanta, victorie pe terenul lui Liverpool Real Madrid a castigat duelul cu Inter (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Atalanta, victorie pe terenul lui Liverpool Real Madrid a castigat duelul cu Inter (Rezultatele serii)

Atalanta a reusit surpriza serii de Champions League si a castigat, scor 2-0, partida disputata pe terenul celor de la Liverpool. Cu acelasi rezultat s-a impus si Real Madrid, la Milano, impotriva Interului. continuă pe Hotnews

Inter vs Real Madrid, meciul zilei in Champions League - Programul televizarilor

Inter vs Real Madrid este meciul zilei in Champions League, derbiul de la Milano fiind unul foarte important pentru cele doua echipe in economia grupei B. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

Seara fara egaluri in Champions League. O raritate!

Rar se intampla ca o seara de UEFA Champions League sa nu ofere nici macar o remiza.

Champions League: Barcelona si Juventus au obtinut biletele pentru optimi (Rezultatele serii)

Dinamo Kiev, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 0-0), de FC Barcelona, in etapa a IV-a a Grupei G din Champions League. De la FC Barcelona au lipsit mai multi jucatori importanti, intre care Leo Messi, menajat, Ansu Fati si Gerard Piquet, accidentati. Antoine Griezmann, Jordi Alba si Ousmane Dembele au inceput partida ca rezerve.

VIDEO Chelsea si Sevilla s-au calificat in optimile Champions League

Chelsea si FC Sevilla s-au calificat in optimile de finala ale Champions League, dupa meciurile disputate, marti, in etapa a IV-a a Grupei E. Atat formatia engleza, cat si cea spaniola s-au impus in minutele de prelungiri, cu 2-1, in partidele jucate la Rennes, respectiv Krasnodar.

Revine Champions League: Barcelona, fara Messi impotriva lui Mircea Lucescu

Dupa o pauza pentru meciurile echipelor nationale, Champions League revine in forta cu etapa a patra din faza grupelor. Mircea Lucescu a primit o veste buna inainte de duelul cu Barcelona: catalanii au venit in Ucraina fara Lionel Messi, odihnit pentru meciurile din LaLiga. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor si al televizarilor.

Surpriza pe Anfield. Atalanta si-a luat revansa in fata lui Liverpool

Echipa italiana Atalanta Bergamo a plecat cu toate punctele de pe Anfield Road, miercuri seara, in etapa a 4-a din Grupa D a Champions League.

VIDEO Atalanta, victorie pe Anfield (2-0 vs Liverpool) Lupta in trei pentru optimi

Atalanta invinsa in tur cu 5-0) a reusit sa isi ia revansa in fata lui Liverpool si s-a impus, pe Anfield, scor 2-0. Lupta pentru primele doua pozitii este tot mai interesanta in Grupa D, Ajax aflandu-se si ea in cursa pentru optimi.

Inter Milano - Real Madrid, meciul unde remiza e interzisa ambelor echipe

Cele doua formatii au inceput ezitant actualul sezon de Champions League si au nevoie de puncte ca de aer pentru a evita eliminarea rusinoasa.

EHF European League: Prima victorie pentru Dinamo Bucuresti (29-27 vs USAM Nimes Gard)

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucuresti a invins, marti, pe teren propriu, formatia franceza USAM Nimes Gard, scor 29-27 14-15), in al treilea meci din grupa B a European League. Este primul succes al dinamovistilor in grupa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )