Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ciclism: Eddy Merckx, spitalizat din cauza unei cazaturi de pe bicicleta, a fost externat

Hotnews Hotnews,
 Ciclism: Eddy Merckx, spitalizat din cauza unei cazaturi de pe bicicleta, a fost externat

Fostul rutier belgian Eddy Merckx, spitalizat la Termonde, duminica, dupa ce s-a ranit la cap in urma unei cazaturi de pe bicicleta, a fost externat vineri. continuă pe Hotnews

UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Mai multe cartiere din Ploiesti au ramas fara curent joi in jurul orei 15. 00 din cauza unei avarii majore la compania Electrica. Furnizorul de energie a comunicat catre Dispeceratul Primariei Ploiesti ca avaria a afectat Cartier Vest, Mitica Apostol, Malu Rosu si strazi adiacente, scrie Observatorul Ph. UPDATE Avaria a durat in jur de ora.

Tragedie in Tulcea. Un barbat a murit din cauza unei candele. Omul nu a mai avut nicio sansa

Un barbat din satul tulcean Horia a murit, marti seara, in timpul unui incendiu izbucnit in locuinta sa din cauza unei candele lasate aprinsa nesupravegheata, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de.

Pericol de explozie la Ploiesti din cauza unei avarii la o conducta de gaze. Mai multe locuinte au fost evacutate

Pericol de explozie la Ploiesti din cauza unei avarii produsa la un bransament de gaze. Mai multe persoane au fost evacuate, iar circulatia trenurilor a fost oprita timp de aproape o ora.

Bodyguard-ul principal al papei Francisc isi da demisia, din cauza unui presupus scandal

Principalul bodyguard al papei, Domenico Giani, seful de securitate al Vaticanului, si-a dat demisia luni din cauza unei scurgeri de informatii in media, cu detalii legate de o investigatie privind o frauda financiara, scrie Times of Malta.

Incendiu la un apartament din Cluj. Totul a pornit din cauza unei oale de pe aragaz

Bucataria unui apartament situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj a luat foc din cauza unei oale de pe aragaz. O femeie si un copil au ramas blocati in baie, timp in care oala a luat foc, iar flacarile s-au extins in intreaga bucatarie.

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina .

Nou deces din cauza virusului West Nile, al saptelea din acest sezon

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile anunta ca in ultima saptamana s-a inregistrat un nou deces din cauza virusului West Nile. Ultimul deces a fost inregistrat in Olt.

Maria Sharapova: Ma doare gatul dupa fiecare meci din cauza tipetelor

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a povestit, intr-un interviu recent, faptul ca, dupa fiecare meci, o doare gatul din cauza tipetelor care au facut-o celebra.

Mai multe medicamente ieftine ar putea sa dispara de pe piata, din cauza acestei taxe. Despre ce este vorba

Producatorii de medicamente trag un semnal de alarma cu privire la taxa clawback, despre care spun ca a ajuns la un nivel care nu mai poate fi sustinut. Daca nu vor fi luate masuri, mai multe medicamente care au preturi accesibile ar putea sa dispara de pe piata. Taxa clawback ar putea duce la disparitia .

Sagrada Familia a fost inchisa din cauza protestelor din Barcelona. Protestatarii au blocat bulevarde intregi

Din cauza protestelor de amploare din Barcelona, unul dintre cele mai importante obiective turistice din oras a fost inchis: Sagrada Familia. Deasemenea. Deasemenea, un meci de fotbal intre Reakk Madrid si.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )