Libnet.ro
UNICEF

01:05

Craiova a tremurat pentru calificarea in turul 2 preliminar din Europa League

Online Sport Online Sport,
Craiova a tremurat pentru calificarea in turul 2 preliminar din Europa League

Dupa 3-2 in tur cu Sabail cei de la Universitatea Craiova au repetat rezultatul in mansa secunda din Banie. continuă pe Online Sport

Europa League: Milsami Orhei vs FCSB (de la ora 20:00) si CSU Craiova vs FK Sabail (19:00) - Echipele din Romania, favorite certe la calificarea in turul II preliminar

FCSB si CSU Craiova evolueaza, joi seara, in mansa retur a primei runde preliminare din Europa League. Echipa antrenata de Bogdan Andone s-a impus cu 2-0 in partida tur, disputata pe teren propriu, impotriva celor de la Milsami si nu ar trebui sa intampine probleme in deplasarea de la Orhei Moldova, stadionul are doar 2. 539 de locuri). Meciul va incepe la ora 20:00. in cealalta partida a serii, trupa lui Corneliu Papura va juca impotriva azerilor de la FK Sabail, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii au castigat cu 3-2 partida tur si pornesc drept favoriti la calificare. Partida incepe de la ora 19:00.

Champions League: CFR Cluj vs Astana (21:00) Meciul decisiv pentru calificarea in turul doi preliminar

Pentru a continua aventura in Champions League, CFR Cluj trebuie sa intoarca scorul inregistrat in deplasare cu Astana 0-1). Partida retur din prima runda preliminara are loc miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Look Plus si LiveScore pe HotNews. ro.

Dan Petrescu, dupa calificarea in turul II preliminar: Cine ma judeca? Unii care nu au facut nimic! M-am saturat de trofee si de cati bani am facut

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a tinut sa le raspunda celor care l-au atacat, dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in turul II preliminar al Champions League 3-2 la general vs Astana). Bursucul a declarat ca a el a castigat trofee si foarte multi bani din fotbal, in timp ce criticii sai nu au realizat nimic.

COFACE: Tara noastra avea a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa

Romania avea, in 2018, a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa, cu un mix energetic preponderent axat pe gaze naturale, de peste un sfert din total, potrivit Coface.

RAPORT PWC: Valoarea IPO-urilor lansate pe pietele de capital din Europa a scazut cu 47% in primul semestru

Valoarea ofertelor publice initiale Initial Public Offer - IPO) lansate pe pietele de capital din Europa a scazut cu 47% in primul semestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 12,1 miliarde euro, potrivit raportului IPO Watch Europe Q2 2019, realizat de PwC.

Universitatea Craiova, calificata in turul al doilea preliminar al Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a invins formatia azera Sabail FK cu scorul de 3-2 1-0), joi seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova,.

Universitatea Craiova, in turul doi preliminar al Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa c.

Live Stream Online U Craiova Sabail 3-2. Oltenii se califica in Turul 2 al Europa League

CSU Craiova Sabail se joaca joi, 18 iulie 2019, de la ora 19:00 in mansa secunda a primului tur preliminar Europa League, dupa ce oltenii s-au impus in tur cu scorul de 3-2. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 1, dar poate fi urmarita si online in format .

FCSB, calificare fara emosii in turul al doilea preliminar al Europa League

FCSB s-a calificat fara emotii in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa moldoveana Milsami Orhei cu scorul de 2-1 2-0), joi seara, in deplasare, in mansa a doua a.

FCSB isi cunoaste adversara din turul 2 preliminar al Europa League

Daca va trece joi seara de Milsami Orhei cei de la FCSB stiu deja impotriva cui vor evolua in turul urmator.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )