Libnet.ro
UNICEF

08:15

Crina Pintea, desemnata cel mai bun pivot al Campionatului European de Handbal Feminin

B1 B1,
Crina Pintea, desemnata cel mai bun pivot al Campionatului European de Handbal Feminin

Federatia Europeana de Handbal a desemnat-o pe Crina Pintea drept cel mai bun pivot al acestei editii a Campionatului European din Franta. Anuntul a venit cu putin timp inainte ca Romania sa dispute finala mi. continuă pe B1

CE Handbal (f): Crina Pintea a fost desemnata cel mai bun pivot

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Rusoaica Anna Vyakhireva a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului final.

O prima victorie pentru Romania. Crina Pintea, cel mai bun pivot de la Europene

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Echipa ideala a CE, stabilita de EHF, inaintea finalelor.

Mircea Badea: Asta mi s-a parut suprem. E cel mai bun lucru pe ziua de azi

Mihai Gadea i-a intrebat duminica pe invitatii sai de la emisiunea Sinteza zilei care este cel mai bun lucru care s-a intamplat pe scena politica pe parcursul zilei. Mircea Badea crede ca mesajul lui.

Fiu de chirurg, condamnat la 23 ani de inchisoare pentru crima. Si-a ucis cel mai bun prieten cu bestialitate, aplicandu-i peste 20 de lovituri de ciocan in cap

Fiul unui cunoscut chirurg oradean a fost condamnat vineri, 14 decembrie, la 23 ani si 8 luni de inchisoare, tanarul de 28 de ani fiind acuzat ca si-a omorat cu bestialitate cel mai bun prieten, aplicandu-i peste 20 de lovituri cu ciocanul in cap.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Capricornului. Totul le merge absolut perfect

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada excelenta. Totul le merge excelent si au noroc. HOROSCOP TAUR- Esti mai optimista ca niciodata. Desi nu ai avut un.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 DECEMBRIE Clasamentul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 4 - 11 decembrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care doar noua dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au consemnat aprecieri ale cotatiei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 DECEMBRIE Crestere de 2,55% pentru Electromagnetica

Marcand o apreciere de 2,55%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 decembrie, actiunile Electromagnetica ELMA) se situeaza pe pozitia a treia in topul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

FOTO VIDEO Angajatul ISU care a primit titlul de Pompierul Centenarului si este considerat cel mai bun din Romania: Meseria asta este o stare de spirit

Pompierul Ionel Girboiu a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, o distinctie pe care nu a mai primit-o nimeni pana acum in cadrul ISU Vrancea.

ROMANIA-RUSIA Crina Pintea: Nu ne-am aparat bine, ne-am grabit in atac, am gresit individual

Crina Pintea a venit foarte catranita la interviurile de la finalul meciului din semifinalele Campionatului European, pierdut de Romania in fata Rusiei, scor 28-22.

Crina Pintea, de nerecunoscut: Ce a spus pivotul nationalei dupa cel mai slab meci facut la acest European

Crina Pintea a adunat 32 de goluri in primele sapte meciuri ale nationalei la Euro 2018. Duminica insa, la Paris, in meciul pentru medalia de bronz, a dezamagit.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )