Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristian Tudor Popescu, reactie devastatoare la esecul Simonei Halep: Unii se pot gandi si la un meci aranjat!

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, reactie devastatoare la esecul Simonei Halep: Unii se pot gandi si la un meci aranjat!

Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati, cu 1-6, 0-6si a pierdut si sansa sa ajunga pe locul 1 mondial. Cristian Tudor Popescu a fost. continuă pe Antena3

Atac terorist la Barcelona. Avertismentul lui Cristian Tudor Popescu: in Europa nu mai exista...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede atacul terorist de la Barcelona este de fapt un asasinat in masa si ca aceasta este reactia teroristilor din ISIS la pierderea de teren in Siria.

CTP, incantat de Halep: Simona e un zid de cauciuc! A scapat de o piaza rea. Cum vede finala turneului de la Cincinnati

Cristian Tudor Popescu a savurat prestatia excelenta a Simonei in semifinala cu Sloane Stephens 151 WTA), o jucatoare care pana la esecul cu Halep a trecut, pe rand, de Goerges 37 WTA), Makarova 39 WTA), Kvitova 14 WTA) si Safarova 36 WTA).

Calificare de senzatie a Simonei Halep in semifinalele turneului de la Cincinnati

Calificare de senzatie a Simonei Halep in semifinalele turneului de la Cincinnati. Romanca a trecut in doua seturi de Johanna Konta dupa o ora si 49 de minute. Simona s-a impus cu 6-4.

Cea mai neasteptata propunere facuta de un fan Simonei Halep! Reactia sportivei nu a intarziat sa apara

Simona Halep e fata in fata cu istoria, un succes in finala de astazi de la Cincinnati, cu Muguruza, urcand-o pe primul loc WTA. Sportiva noastra a fost extrem de amuzata de un twitter, in.

Anuntul Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in finala de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dupa ce a dispus cu 6-2, 6-1 de americanca Sloane Stephens. Dupa ce s-a calificat in cea de-a doua sa finala din Ohio,.

ANALIZA E mult, e putin? Cincinnati 2017, a 26-a finala din cariera Simonei Halep. Ce a reusit jucatoarea noastra pana acum in circuitul tenisului feminin

Simona Halep va juca diseara, de la ora 21. 00, cu un nou trofeu pe masa, putand sa-si asigure trofeul de la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )