Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum arata clasamentul mondial dupa finala de la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Cum arata clasamentul mondial dupa finala de la Cincinnati

Simona Halep a ratat pentru a treia oara in acest an sansa de a ajunge numarul unu mondial, insa jucatoarea noastra ramane aproape de lidera momentului, Karolina Pliskova. continuă pe Online Sport

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Johanna Konta se va disputa in noaptea de vineri spre sambata

Pentru un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep, favorita numarul doi, va avea o misiune dificila, urmand sa o infrunte pe britanica Johanna Konta, cap de serie numarul sapte. Partida se va desfasura pe Terenul Central si nu va incepe mai devreme de ora 02. 00 ora Romaniei).

Halep la Cincinnati: Simona, prima reactie dupa o victorie zdrobitoare. Ce a spus despre finala cu Muguruza

Simona Halep 2 WTA) a trecut de Sloane Stephens in doar 54 de minute si, duminica, va intra pe teren, stiind ca o victorie o va trimite pe locul 1 mondial pentru prima data in cariera.

Halep la Cincinnati: Simona, la o victorie de a deveni noul lider mondial! Joaca, diseara, finala. Avem ora meciului

Simona Halep 2 WTA) a obtinut un succes zdrobitor in semifinale, trecand, fara probleme, de Sloane Stephens 151 WTA). Calificarea in ultimul act i-a oferit Simonei a patra sansa din acest an de a ajunge, in premiera, pe locul 1 WTA.

Halep la Cincinnati: Simona joaca, diseara, pentru un loc in finala turneului. Avem orele semifinalelor

Simona Halep 2 WTA) a trecut, dramatic, de Johanna Konta 7 WTA), dupa o partida de o ora si 52 de minute, insa nu va avea prea mult timp de odihna, fiindca va reveni pe teren sambata seara.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova se va disputa joi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, joi, de la ora 18. 00, pe letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si cap de serie 15, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Meciul va avea loc pe Grandstand, fiind primul al zilei de pe aceasta arena. Confruntarea dintre cele doua jucatoare va fi transmisa in direct de Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Halep la Cincinnati: Simona joaca, diseara, cu o adversara pe care a tot batut-o. Avem ora meciului

Simona Halep 2 WTA) are la prima vedere o misiune usoara pentru a ajunge in sferturile de la Western Southern Open. Pentru asta ar trebui sa treaca de o sportiva pe care a invins-o cu 6-0, 6-0 in finala turneului de la Bucuresti in 2016.

Halep la Cincinnati: Simona, duel nebun cu Konta! Romanca a ratat cinci mingi de meci, dar e in semifinale

Simona Halep 2 WTA) si-a luat revansa pentru esecul cu Johanna Konta 7 WTA) in sferturile de la Wimbledon si a ajuns in semifinalele turneului de la Cincinnati, acolo unde va avea o adversara in fata careia porneste cu prima sansa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )