Libnet.ro
UNICEF

23:45

Darren Cahill a vorbit despre situatia Simonei Halep si nu a fost deloc optimist. Ce se intampla cu liderul mondial WTA

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill a vorbit despre situatia Simonei Halep si nu a fost deloc optimist. Ce se intampla cu liderul mondial WTA

In toata euforia care s-a creat dupa calificarea Simonei Halep in optimi la Australian Open, starea ei medicala a parut ca nu mai este o problema atat de mare. continuă pe Adevărul

Darren Cahill, dupa meciul Halep-Davis: E mai usor sa joci un asemenea meci, decat sa-l privesti. Sunt mandru de Simona

Antrenorul Darren Cahill a glumit, spunand ca e mai usor sa joci un meci cum a fost cel dintre Simona Halep si Lauren Davis, din turul al treilea al AusOpen, care se disputa o data la 10 ani. Tehnicianul.

Cahill rasufla usurat: Cum ti-a fost dimineata, Simona?

Darren Cahill a trait la intensitate maxima meciul fabulos pe care Simona Halep l-a sustinut impotriva americancei Lauren Davis, o nuca tare care a cedat dupa aproape 4 ore si egalarea recordului de game-uri jucate vreodata intr-un meci feminin la Australian Open.

Cristian Tudor Popescu, reactie bizara dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat entuziasmat de victoria Simonei Halep la Australian Open, dupa aproape patru ore de joc. Opriti asta! E inuman!, nu m-as fi putut abtine sa strig.

VIDEO FOTO Cum a trait Darren Cahill meciul Simonei Halep si ce a facut antrenorul australian din cauza tensiunii partidei jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat spectaculos in optimile de finala ale Australian Open, dupa un meci fabulos cum rar pot fi vazute la tenis.

VIDEO Acesta chiar a fost un meci epic! Darren Cahill: E o partida pe care o vezi o data la 10 ani! Eu nu am mai trait asa ceva

Curg reactiile dupa meciul absolut fantastic dintre Simona Halep si Lauren Davis, castigat de favorita numarul unu dupa 3 ore si 45 de minute.

VIDEO Acesta chiar a fost un meci epic! Darren Cahill: E o partida pe care o vezi o data la 10 ani. Eu nu am mai trait asa ceva

Curg reactiile dupa meciul absolut fantastic dintre Simona Halep si Lauren Davis, castigat de favorita numarul unu dupa 3 ore si 45 de minute.

Ce mesaj are Stere Halep pentru criticii Simonei si ce spune despre situatia medicala a fiicei sale: Va juca sigur

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open si va juca luni dimineata impotriva japonezei Naomi Osaka, locul 72 WTA.

Anunt de ultima ora despre starea de sanatate a Simonei Halep: Isi da toata silinta sa...

Simona Halep este accidentata si tatal ei a tinut sa vorbeasca despre ultimele informatii cu privire la starea de sanatate a fiicei sale. Cu siguranta va juca, dar este in recuperare.

VIDEO Lovitura zilei la Australian Open i-a apartinut Simonei Halep. Reactia comentatorilor spune totul despre executia romancei

Simona Halep si Lauren Davis au oferit un meci de neuitat la Australian Open, care a avut parte de multe momente magice.

Lauren Davis, adversara Simonei Halep, vorbeste la superlativ despre romanca: O admir mult

Simona Halep s-a clificat in optimi la Australian Open dupa ce a invins-o pe Lauren Davis din SUA, la capatul unui meci de 3 ore si 45 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )