Libnet.ro
UNICEF

20:15

Doua cluburi din Liga 1 nu vor arbitraj video

Online Sport Online Sport,
Doua cluburi din Liga 1 nu vor arbitraj video

Exista tot mai multe semnale pentru introducerea arbitrajului video in Liga 1, insa nu toti competitorii sunt incantati de idee. continuă pe Online Sport

LPF a semnat contractul pentru drepturile TV din Liga 1. Ambitii mari pentru urmatorii cinci ani

Asa cum anuntam inca de acum o saptamana, Liga Profesionista de Fotbal a cedat drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1 pentru suma de 28 milioane de euro.

La Liga: Getafe vs Sevilla 3-0 / Meci cu doua goluri din penalti si doua eliminari

Formatia FC Sevilla a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-0, de echipa Getafe, intr-un meci din etapa a 33-a a campionatului Spaniei, informeaza News. ro. in urma acestui rezultat, Getafe a urcat pe locul al patrulea, chiar peste Sevilla.

Bataie in trafic, la Ciuta, intre suporterii a doua echipe de fotbal din Liga a II-a

Patru barbati din Cluj care se intorceau de la Braila, unde isi sustinusera echipa favorita, s-au ales cu vanatai si masina vandalizata dupa un conflict in trafic produs, duminica, pe DN 10, la Ciuta.

Alerta: Mai multe explozii la doua biserici din Sri Lanka. Cel putin 80 de persoane ar fi fost internate in spital -UPDATE

Mai mule explozii au avut loc la doua biserici si in alte zone din Sri Lanka, in ziua in care crestinii catolici sarbatoresc Pastele, informeaza BBC News si Reuters.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada de Paste 2019 si 1 Mai

In perioada 26 aprilie - 1 mai 2019, cu ocazia sarbatorii legale Invierea Domnului Sf. Pasti), noua spitale din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor asigura asistenta medicala de urgenta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )