Libnet.ro
UNICEF

01:05

FCSB, in moarte clinica: Ce risca echipa lui Gigi Becali

Adevărul Adevărul,
FCSB, in moarte clinica: Ce risca echipa lui Gigi Becali

Asa cum era de asteptat, numarul cazurilor de coronavirus a explodat la formatia bucuresteana! Joi, cu cateva ore inaintea meciului cu Backa Topola Serbia), FCSB a ramas, practic, in 14 fotbalisti valizi. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, lovitura dureroasa. Mama afaceristului s-a infectat. Ce a facut patronul lui FCSB

Gigi Becali trece prin clipe foarte grele! Cunoscutul afacerist a aflat recent ca mama sa a fost infectata cu coronavirus, iar pentru ca aceasta este in categoria de persoane vulnerabile, acesta este si mai speriat. Ce a facut dupa ce a auzit diagnosticul celei care i-a dat viata? Mama lui Gigi Becali s-a infectat cu .

Gigi Becali, devastat de Covid-19. Primele reactii furioase ale patronului FCSB

Gigi Becali este pe cale sa piarda potul cel mare de 15. 000 de euro. Tocmai din cauza pandemiei de coronavirus, despre care spunea ca nu are cum sa il afecteze pe el. Nu mai putin de 18 cazuri de Covid-19 au fost confirmate la FC FCSB. Este vorba despre noua jucatori si noua oameni din .

De ce a disparut Gigi Becali de la TV. Mirel Radoi a dat verdictul

FCSB a avut un excelent start de sezon, si anume, 3 victorii, adica, doua in Liga 1 si una in Europa League, toate cu 3-0. Gigi Becali a disparut insa din viata publica si spune ca nu mai vrea sa apara. De ce a disparut Gigi Becali de la TV Va rog sa uitati de .

Gigi Becali, resemnat: Declaratie scurta dupa ce FCSB a devenit focar de infectie

FCSB joaca, diseara ora 22. 00, Look Sport), in Serbia, cu Backa Topola, in turul II preliminar al Ligii Europa. Iar formatia bucuresteana a fost deja pusa de butuci de cele 13 cazuri de COVID-19.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )