Libnet.ro
UNICEF

16:00

FIFA cauta cel mai bun fotbalist din vremea pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIFA cauta cel mai bun fotbalist din vremea pandemiei

Viata, inclusiv cea fotbalistica, merge inainte, dincolo de crizele de tot felul. continuă pe Ziarul Bursa

ALEXANDRU STANEAN, DIRECTOR GENERAL: in pofida pandemiei, Teraplast are de departe cel mai bun an din istorie

Estimam pentru compania TeraPlast o crestere de patru ori a profitului fata de anul trecut, iar pentru intregul Grup discutam de o dublare * Filosofia noastra este sa venim in Romania cu produse care acum se importa in pofida pandemiei de Covid-19, TeraPlast TRP) are cel mai bun an din istorie din punctul de vedere al rezultatelor obtinute, in conditiile in care, la nivel de companie se estimeaza cresterea profitului de patru ori fata de cel de anul trecut, iar la nivel de Grup se prognozeza o dublare, a spus ieri Alexandru Stanean, director general al producatorului de materiale de constructii, in cadrul unei videoconferinte organizate de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR).

FIFA anunta cel mai bun fotbalist al lumii in 2020: Avem lista celor 11 finalisti

In acest an, in contextul pandemiei, Gala FIFA se va organiza virtual, fara sutele de invitati care participau la festivitatea spectaculoasa care era transmisa in toata planeta.

Maradona i-a dus mana inapoi lui Dumnezeu. Poate cel mai mare fotbalist din toate timpurile, El Pibe D`Oro lasa in urma sa o cariera uriasa si o viata plina de controverse (VIDEO)

Diego Armando Maradona a decedat, miercuri, la varsta de 60 de ani, dar lumea fotbalului va ramane marcata etern de prezenta superstarului argentinian. El Pibe D`Oro lasa in urma sa o cariera uriasa, dar si o.

Cum faci acasa cel mai bun guacamole. La ce sunt atente toate gospodinele

Guacamole e un preparat foarte racoros, hranitor si delicios. Merge perfect ca gustare, dar si consumat la pranz. Cum il poti prepara, de ce ingrediente ai nevoie si care este secretul pentru a-ti iesi perfect? Poate fi mancat in mai multe moduri si combinatii. Reteta pentru guacamole. Care este secretul pentru un preparat perfect? Guacamole .

Reteta brownie, cel mai iubit desert din America. Toata lumea se va bate pe el

Se apropie sezonul cadourilor, asa ca, in cazul in care doresti sa ii impresionezi pe cei dragi cu ceva special, pregateste reteta asta de brownie. Este cel mai iubit desert din America si ne aduce aminte de Negresa din copilarie. Cum pregatesti cea mai buna reteta de brownie Desi numele te poate induce in eroare, .

Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de optimismul provocat de informatiile privind distribuirea in curand a vaccinurilor pentru noul coronavitus si de posibila relaxare a carantinei in Franta, transmite Reuters.

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si .

Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa-l pronunti!

Limba romana are cateva curiozitati, iar unele dintre acestea sunt legate de lungimea cuvintelor. Astfel, cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa il pronunti!.

FOTO Cine este cel mai bun actor al secoluluiXXI, desemnat de New York Times

The New York Times a dezvaluit saptamana aceasta clasamentul celor 25 cei mai buni actori si actrite ai secolului XXI, in care apar staruri de pe toate continentele, din Statele Unite in Coreea de Sud, trecand prin Franta, Brazilia, Australia si China.

LEGO lanseaza cel mai mare set de caramizi din istoria sa. Colosseum va costa aproape 2.500 de lei si are peste 9.000 de piese

Incepand din 27 noiembrie, grupul LEGO va aduce in magazine cel mai mare set din istoria sa, set din care se poate construi o macheta a celebrului Colosseum din Roma. Amfiteatrul din caramizi are, dupa lunga asamblare, o inaltime de 27 cm, latime 52 cm si adancime 59 cm. Grupul LEGO a fost fondat in Billund, Danemarca in 1932 si are 616 magazine in lume, iar vanzarile totale au fost de 2,5 miliarde dolari in prima jumatate din 2020.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )