Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Un cantaret celebru, alaturi de Simona Halep. Mandru ca te cunosc!

Adevărul Adevărul,
FOTO Un cantaret celebru, alaturi de Simona Halep. Mandru ca te cunosc!

Simona Halep, liderul mondial WTA, este o persoana extrem de indragita si apreciata public pentru performantele ei sportive. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep a fost la meci. Cine a insotit-o pe numarul 1 WTA la partida dintre Romania si Danemarca si ce a spus ea despre Cosmin Contra

Simona Halep a fost suporterul de lux al tricolorilor la pratida Romania - Danemarca 0-3, disputata aseara pe Arena Nationala.

FOTO Simona Halep a fost la meci. Cine a insotit-o pe numarul 1 WTA la partida dintre Romania si Olanda si ce a spus ea despre Cosmin Contra

Simona Halep a fost suporterul de lux al tricolorilor la partida Romania - Olanda 0-3, disputata aseara pe Arena Nationala.

S-A AFLAT! Ce va face de CRACIUN Simona HALEP

In asteptarea lui Mos Craciun, Simona Halep poate avea o dorinta foarte clara pentru 25 decembrie: sa castige turneul Intercontinental World Tennis Thailand Championship care se va desfasura chiar.

Simona Halep petrece Craciunul in Thailanda. Liderul WTA va participa la un turneu demonstrativ la Hua Hin

Simona Halep, locul I WTA, va participa, in 23 si 24 decembrie, la un turneu demonstrativ in statiunea Hua Hin, Intercontinental World Tennis Thailand Championship, au anuntat, joi, organziatorii.

Simona Halep, la turneul demonstrativ de la Hua Hin - Va petrece Craciunul in Thailanda

Simona Halep, locul I WTA, va participa, in 23 si 24 decembrie, la un turneu demonstrativ in statiunea Hua Hin, Intercontinental World Tennis Thailand Championship, au anuntat, joi, organizatorii.

De ce a ales Simona Halep sa joace de Craciun in Thailanda: antrenament cu public si un bonus financiar

Locul 1 WTA va juca pe 23 si 24 decembrie la un turneu demonstrativ in Thailanda alaturi de Johanna Konta, Karolina Pliskova si Jelena Ostapenko.

Simona Halep, cea mai atletica jucatoare din circuitul WTA. imi e foarte greu sa reusesc o lovitura castigatoare in fata ei

Simona a obtinut peste 50% din voturile fanilor la sectiunea cea mai atletica jucatoare, fiind urmata de Caroline Wozniacki Danemarca), cea care a luat un procent de 28%. Alte doua tenismene au mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3504 seconds )