Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO Cele mai frumoase imagini ale confruntarii epice dintre Simona Halep si Lauren Davis

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase imagini ale confruntarii epice dintre Simona Halep si Lauren Davis

Simona halep si Lauren Davis au oferit cel mai frumos meci de la actuala editie a Australian Open, cel putin pana in aceasta faza. continuă pe Adevărul

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

Ce au insemnat Planul Madagascar si Operatiunea Reinhard. Cele mai bolnave idei ale nazistilor pentru a scapa de evrei

In Germania Nazista, Hitler si acolitii sai au aplicat solutia finala: ucidereape motive rasiale si etnice a milioane de oameni. in numele doctrinei, nazistii au infiintat lagarele de exterminare - cea mai abominabila inventie umana pentru exterminarea semenilor.

Insomnia, boala care ne poate distruge organismul. Care sunt cele mai ciudate cauze ale afectiunii

Insomnia este tot mai frecventa in randul persoanelor active. Stresul cotidian, obiceiurile proaste, dar si anumite boli ne pot impiedica sa dormim noaptea.

Schimbam Romania si tinerii cu ajutorul fotografiilor. Popas cu imagini la Conacul Balcestilor, unul din cele mai mari din Oltenia

Vernisajul unei expozitii cu 37 de fotografii, din cadrul galeriilor subterane din centrul municipiului Ramnicu Valcea, a reunit la sfarsitul acestei saptamani lucrarile unora dintre cei mai buni fotografi din tara si strainatate. Evenimentul este dedicat promovarii unuia dintre cele mai mari conace din Oltenia, sub denumirea Popas cu imagini la Conacul Balcescu.

Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Sunt intersectii menite sa dea batai de cap oricarui sofer, cu mai multa sau mai putina experienta. Odata cu aparitia GPS-urilor, misiunea conducatorilor auto a fost usurata. Unul dintre cele mai complicate sensuri giratorii din lume se afla in orasul britanic Swindon. Acesta da zilnic batai de cap mai ales soferilor care sunt in trecere [].

Creditele bancare pentru o perioada de la doi la cinci ani sunt cele mai accesate

Cele mai solicitate credite in valuta, in decembrie 2017, au fost creditele pe termene de la doi pana la cinci ani: 46,63% din totalul creditelor in valuta. Acestea fiind acordate cu o rata medie a dobanzii de 4,72%, transmite IPN.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

Care sunt cele mai ciudate meserii din lume. Cu ce se ocupa, de fapt, pipaitorul de fete si ce face mulgatorul de serpi

Impingatorul de oameni in metrou, bocitorul de profesie si pipaitorul de fete sunt doar cateva dintre cele mai ciudate meserii din lume.

Utile: Intrebuintari mai putin stiute ale lamailor; 8 obiceiuri surprinzatoare care te imbatranesc; Remediu cu piper pentru stimularea cresterii parului

Intrebuintari mai putin stiute ale lamailor. Cand vine vorba de diete, sanatate sau gust, lamaia are rol fruntas. Vitaminele oferite de aceasta sunt un bun aliat al sanatatii tale. Cum poate lipsa dintilor sa afecteze sanatatea?Desi lipsa unui dinte pare a fi doar o problema estetica, aceasta problema poate afecta mult mai mult intregul corp.

Care este satul cu cele mai scazute temperaturi de pe glob

Locul cu cele mai scazute temperaturi de pe glob s-a dovedit a fi un sat rusesc din Siberia Oimiakon. in luna ianuarie, temperaturile medii ajung la -50 de grade Celsius, insa recent termometrele au.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )