Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO Gigi Becali si-a luat o echipa de colosi: Cum au aratat cei 11 bodyguarzi chemati la nunta fiicei sale

Adevărul Adevărul,
FOTO Gigi Becali si-a luat o echipa de colosi: Cum au aratat cei 11 bodyguarzi chemati la nunta fiicei sale

Daca echipa de fotbal patronata de latifundiarul din Pipera e una fara perspectiva la nivel inalt, in schimb, grupul de musculosi care lucreaza pentru el reprezinta, intr-adevar, o forta. continuă pe Adevărul

Decizia pe care au luat-o fiica lui Gigi Becali si sotul ei, dupa nunta. Patronul FCSB va fi foarte dezamagit

La doar cateva zile de la nunta anului, Teodora si sotul sau au preferat sa ia cu asalt magazinele de lux din Bucuresti, in loc sa se bucure de clipe de neuitat in luna de miere. De asemenea, lucrul cu care a mai surprins zilele acestea cuplul a fost decizia de moment pe care au .

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Mihai Stoica la FCSB. ii reproseaza asta

Gigi Becali si-a adus din nou aminte de Mihai Stoica, dupa meciul Romania Norvegia, incheiat cu scorul de 1-1. Finantatorul FCSB ii reproseaza lui MM ca nu l-a transferat pe Mitrita la echipa atunci cand putea sa dea pe el doar 700. 000 de euro. Becali i-a transmis lui MM ca nu mai are nevoie .

Au trecut doar 4 zile de la nunta si.. SURPRIZA: Fiica lui Gigi Becali si-a facut bagajele si A PLECAT de acasa

La patru zile de la nunta,Theodora, una dintre fiicele lui Gigi Becali,si sotul ei, Mihai Mincu, au fost surprinsi la cumparaturi. Cei doi au luat un troller de la o marca extrem de scumpa, ceea ce ar.

Iulia Albu, despre rochiile purtate de fiica lui Gigi Becali la nunta. Nu ati mai auzit asemenea reactie de la ea

Iulia Albu a comentat tinutele purtate de fiica lui Gigi Becali la nunta. Desi multi se asteptau ca jurata de la Bravo, ai stil sa fie foarte critica, asa cum si-a obisnuit deja fanii, Iulia a fost impresionata de rochiile Teodorei, despre care a spus ca are gusturi bune si este modesta. Iulia Albu, impresionata .

DigiSport: Alexandru Tudor vrea sa-i dea inapoi lui Gigi Becali masina de 485 de cai putere pe care a primit-o cadou

Alexandru Tudor, omul despre care Gigi Becali sustine ca e ochiul sau la Academia FCSB a fost intotdeauna un tip special. Printre altele, pana recent conducea o Dacia break, chiar daca venitul sau nu era chiar unul modest. Acum, Tudor este pe cale sa faca un gest de care foarte putini ar fi in stare: vrea sa-i dea inapoi lui Gigi Becali BMW-ul X6 pe care l-a primit cadou la inceputul saptamanii!.

Gigi Becali, socat de gestul lui Cosmin Contra de la Romania Norvegia: Cum sa faci asa ceva?

Cosmin Contra l-a injurat pe George Puscas dupa ce atacantul nationalei a ratat un penalty in meciul Romania Norvegia, la scorul de 0-0, iar gestul sau a starnit reactiile oamenilor din fotbalul romanesc. Gigi Becali a fost socat de gestul selectionerului, dar s-a ferit sa il critice. Finantatorul FCSB i-a transmis insa ca ceea .

Gigi Becali, care vrea sa dea jucatorii afara daca injura, raspuns HALUCINANT la intrebarea: Dvs. de ce injurati?

Gigi Becali l-a atacat pe Cosmin Contra, dupa ce selectionerul l-a injurat pe George Puscas in timpul meciului Romania - Norvegia 1-1, pentru ratarea penalty-ului.

Gigi Becali, despre gestul lui Contra: Este inadmisibil

Gigi Becali a califcat drept inadmisibil faptul ca selectionerul Cosmin Contra l-a injurat pe Geor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )