Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fotografii incendiare cu adversara din aceasta seara a Simonei Halep. Cum a reactionat publicul cand a vazut-o goala

Antena3 Antena3,
 Fotografii incendiare cu adversara din aceasta seara a Simonei Halep. Cum a reactionat publicul cand a vazut-o goala

Simona Halep o va intalni astazi pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA si cap de serie numarul 30. Un episod mai putin cunoscut a iesit la iveala in presa din Anglia. Aga a provocat un imens. continuă pe Antena3

WTA Miami: Oceane Dodin, adversara Simonei Halep in turul doi/ Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Marius Copil joaca, joi

Frantuzoaica Oceane Dodin, locul 98 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, va fi adversara Simonei Halep, locul 1 mondial, in turul doi la Miami Open, potrivit news. ro. Dodin a trecut in primul tur de Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA, scor 6-4, 7-6 3), 6-3, dupa doua ore si 14 minute de joc.

LEquipe: Radwanska s-a jucat cu nervii Simonei Halep

Editia on line a cotidianului LEquipe a scris, sambara, ca poloneza Agnieszka Radwanska s-a jucat cu nervii Simonei Halep, in meciul pe care jucatoarea poloneza l-a castigat in turul al treilea al Miami Open.

FOTO Mesaj superb al Simonei Halep despre Serena Williams, dupa ce s-au intalnit la Miami

Simona Halep si Serena Williams s-au intalnit la Miami, la un eveniment caritabil organizat inaintea turneului Premier Mandatory.

Cea mai mare slabiciune a Simonei Halep a fost dezvaluita. Ce face sportiva dupa fiecare meci

Simona Halep, locul 1 mondial in clasamentul WTA, se afla la turneu de la Miami. Romanca nu se fereste sa isi ascunda slabiciunea ei. Dupa fiecare meci, fie ca il pierde, fie ca il castiga, jucatoarea.

Halep, vesti bune pentru fanii ei: Simona, declaratii optimiste inaintea meciului din aceasta seara, la Miami

Simona Halep o va intalni in turul II pe Oceane Dodin 98 WTA), o frantuzoaica de 21 de ani cu care nu s-a mai intersectat pana acum in circuitul feminin.

Ora Pamantului 2018 este marcata in aceasta seara

Oameni din peste 7. 000 de orase, din 180 de tari, inclusiv Romania, vor stinge simbolic lumina sambata, de la 20. 30, timp de o ora - Ora Pamantului, cea mai mare miscare de mediu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )