Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gheorghe Popescu, despre barajul pentru CE: As vrea Feroe si Malta pentru ca pe ele le-am batut

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Popescu, despre barajul pentru CE: As vrea Feroe si Malta pentru ca pe ele le-am batut

Fostul international Gheorghe Popescu spune ca in barajul pentru play-off-ul Euro 2020 si-ar dori ca Romania sa joace cu Insulele Feroe si Malta, acestea fiind singurele formatii pe care echipa noastra le-a invins in preliminariile pentru Campionatul European, precizand ca este greu sa alegem o echipa despre care sa fim siguri ca nu ne va pune probleme. continuă pe Hotnews

Orban, masura drastica. Motivul pentru care vrea sa il dea afara pe seful Casei Nationale de Pensii

Ludovic Orban socheaza cu o noua decizie. De ce vrea, de fapt, premierul Romaniei sa-l dea afara pe seful Casei Nationale de Pensii? Ludovic Orban a detaliat recent decizia sa. Motivul pentru care Orban vrea sa-l dea afara pe seful CNAS Premierul Ludovic Orban a anuntat azi faptul ca il va inlocui pe presedintele Casei .

SONDAJ Ar trebui sa joace Romania cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020?

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat in genunchi grupa de calificare la Euro 2020, campionat gazduit si la Bucuresti. in schimb, echipa de tineret Under-21 a avut un 2019 senzational - a ajuns in semifinalele turneului european de tineret si acum e intr-o forma excelenta in preliminariile Euro 2021. Pentru nationala mare va urma ultima si singura sansa pentru a mai prinde Euro 2020: un dublu baraj in primavara. intrebarea e, pe cine ar trebui sa trimita Romania in teren?Participa la sondajul HotNews. ro.

Ministrul Monica Anisie, despre rectificarea pentru Ministerul Educatiei

Ministrul Monica Anisie a declarat joi ca vrea aproximativ 1% din PIB pentru Ministerul Educatiei la rectificarea bugetara. intrebata la Realitatea TV daca solicita 1% din PIB, adica 10 miliarde de lei, la rec.

Cristian Tudor Popescu, mesaj devastator pentru Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu comenteaza in termeni duri cele doua dezbateri paralele ale candidatilor la presedintie, intr-un text pe Republica. Eu am ramas cu doua intrebari, in urma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )