Libnet.ro
UNICEF

16:30

Halep, cea mai mare victima a lui Radwanska in ultimii ani: Simona i-a oferit polonezei o bucurie uriasa

Adevărul Adevărul,
Halep, cea mai mare victima a lui Radwanska in ultimii ani: Simona i-a oferit polonezei o bucurie uriasa

Simona Halep 1 WTA) a facut un meci plin de greseli si a reusit sa-i faca drept cadou adversarei sale o victorie nesperata. continuă pe Adevărul

Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume

Elon Musk pare ca nu mai are foarte mult timp sa se mandreasca cu cea mai mare baterie din lume, deoarece un alt miliardar vrea sa-i depaseasca recordul. Compania lui Elon Musk, Tesla, a reusit in urma cu cateva luni sa construiasca cea mai mare baterie din lume, insa performanta demna de Cartea Recordurilor ar [].

Topul zodiilor care au o INTELIGENTA PESTE MEDIE si cea mai mare rata de SUCCES pe plan profesional

Detin o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori, iar astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos. De asemenea, au si cea mai mare.

Topul zodiilor care au o inteligenta peste medie si cea mai mare rata de succes pe plan profesional

Au o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori. Astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos si au cea mai mare rata de succes pe plan profesional.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

Eurostat: Romania, cea mai mare scadere a numarului de angajati in 2016

Numarul de angajati a crescut, in 2016, in 231 de regiuni din Uniunea Europeana 84%), potrivit datele Oficiului European de Statistica Eurostat . In Romania insa, mai exact in nord-estul si sud-vestul Olteniei, s-a inregistrat cea mai mare scadere a.

Faze tari: Cum a ajuns cojocul de Bihor sa fie copiat de Dior si vandut cu 30.000 de euro; Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume; Un barbat risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce si-a invatat cainele sa faca salutul nazist

Cel mai mare oras american interzice comertul cu produse din blana Decizia va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2019 si priveste hainele si toate celelalte produse din. Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kiev pe 21 decembrie 1988. Initial, acesta a fost proiectat sa.

Sansa uriasa pentru Simona Halep. Poate da cea mai mare lovitura din cariera

Organizatorii de la Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Slem al anului, vor introduce 3 modificari importante in regulament. Timpul dintre puncte creste la 25 de secunde, fata de 20 cat era pana ac.

Cea mai mare greseala pe care o fac oamenii cand le este frig. isi pun viata in pericol

Suntem intr-o perioada a anului in care corpul nostru are mare nevoie de ajutor. Friguleste un mare inamic al organismului nostru, motiv pentru care trebuie sa stim cum sa il protejam. Corpul.

Cea mai mare greseala pe care o facem in Post. Medic: Mancand toate aceste produse dubioase, nu facem decat sa ne suprasolicitam si ficatul si rinichii

Alegerea alimentelor de post este o grija mare in aceasta perioada si, atrag atentia medicii, preferam variantele cele mai la indemana, deloc intamplator si cele mai agresiv promovate.

Buna Vestire, cea mai mare sarbatoare a Maicii Domnului. Ce este bine sa faci astazi

Buna Vestire, cunoscuta si sub numele de Blagovestenie sau Ziua Cucului, se sarbatoreste pe data de 25 martie a fiecarui an si este o sarbatoare dedicata Maicii Domnului, informeaza Crestin.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )