Libnet.ro
UNICEF

05:45

CE Handbal (f): Crina Pintea a fost desemnata cel mai bun pivot

Hotnews Hotnews,
 CE Handbal (f): Crina Pintea a fost desemnata cel mai bun pivot

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Rusoaica Anna Vyakhireva a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului final. continuă pe Hotnews

Crina Pintea, desemnata cel mai bun pivot al Campionatului European de Handbal Feminin

Federatia Europeana de Handbal a desemnat-o pe Crina Pintea drept cel mai bun pivot al acestei editii a Campionatului European din Franta. Anuntul a venit cu putin timp inainte ca Romania sa dispute finala mi.

VIDEO Poate fi faza Campionatului European de handbal! Ce a patit Crina Pintea in meciul cu Ungaria

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, ultimul din Grupa II Principala, dar s-a calificat in semifinalele Campionatului European.

O prima victorie pentru Romania. Crina Pintea, cel mai bun pivot de la Europene

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Echipa ideala a CE, stabilita de EHF, inaintea finalelor.

Crina Pintea: S-a simtit lipsa Cristinei Neagu, pana acum totul a fost in jurul ei!

Pivotul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Crina Pintea, a declarat, vineri seara, pentru TVR, dupa eliminarea in semifinale de catre Rusia, ca acestea au fost sansele astazi si ca s-a simtit lipsa Cristinei Neagu foarte mult, pentru ca pana acum, totul a fost in jurul ei.

Crina Pintea a dat lovitura si a semnat cu o forta a handbalului mondial! Va debuta chiar impotriva colegelor de la nationala

Crina Pintea este una dintre cele mai bune jucatoare ale Romaniei, la Campionatul European de handbal feminin din Franta.

Crina Pintea, de nerecunoscut: Ce a spus pivotul nationalei dupa cel mai slab meci facut la acest European

Crina Pintea a adunat 32 de goluri in primele sapte meciuri ale nationalei la Euro 2018. Duminica insa, la Paris, in meciul pentru medalia de bronz, a dezamagit.

Crina Pintea: Puteam sa dau 100 de goluri. Dar am nevoie de o minge, nu pot face magie

Handbalista Crina Pintea s-a declarat extrem de dezamagita dupa esecul cu Rusia, scor 28-22. Pivotul echipei nationale a spus ca putea sa dea 100 de goluri de pe semicerc, dar avea nevoie de mai multe pase, noteaza Mediafax. Pintea a marcat patru goluri contra Rusiei, din sase aruncari.

ROMANIA-RUSIA Crina Pintea: Nu ne-am aparat bine, ne-am grabit in atac, am gresit individual

Crina Pintea a venit foarte catranita la interviurile de la finalul meciului din semifinalele Campionatului European, pierdut de Romania in fata Rusiei, scor 28-22.

Cristina Neagu, despre CE si accidentare: Sunt suparata, dar asta stiu sa fac cel mai bine, sa revin n momentele grele

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a declarat, duminica, la finalul CE din Franta, ca este suparata ca nu a putut juca in cele doua meciuri de la Paris din cauza accidentarii, dar ca va reveni, pentru ca asta stie sa faca cel mai bine in momentele grele. Handbalista a vorbit si despre cum se simte in urma accidentarii din meciul cu Ungaria, care a fost urmata de un diagnostic trist pentru cariera sa: ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul drept.

Mircea Badea: Asta mi s-a parut suprem. E cel mai bun lucru pe ziua de azi

Mihai Gadea i-a intrebat duminica pe invitatii sai de la emisiunea Sinteza zilei care este cel mai bun lucru care s-a intamplat pe scena politica pe parcursul zilei. Mircea Badea crede ca mesajul lui.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )