Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ianis Hagi i-a cucerit pe scotieni, care au inceput deja sa faca bani din imaginea romanului

Antena3 Antena3,
Ianis Hagi i-a cucerit pe scotieni, care au inceput deja sa faca bani din imaginea romanului

Ianis Hagi i-a cucerit pe suporterii scotieni, dupa ce a marcat deja de trei ori si a oferit o pasa de gol in timpul evolutiilor sale in tricoul formatiei Rangers. continuă pe Antena3

Ianis Hagi, sub lupa jurnalistilor scotieni: Ce au scris despre mijlocasul roman dupa ce Rangers a dat-o in bara

Ianis Hagi a creat mari asteptari din partea tuturor, dupa prestatia sa stelara de joi cu Sporting Braga, insa, din pacate, nu si-a putut salva inca o data echipa, de aceasta data, in campionat.

Ce spune un coleg de echipa despre Ianis Hagi. Fiul regelui i-a speriat pe straini

Ianis Hagi a inceput deja sa faca senzatie la Glasgow Rangers. El poarta tricoul cu numarul 7 si a fost imprumutat in Scotia de catre gruparea belgiana Racing Club Genk. Ce spune un coleg de echipa despre Ianis Hagi. Fiul regelui i-a speriat pe straini Fiul lui Gheorghe Hagi a fost eroul ultimului meci din .

DigiSport: Fanii celor de la Rangers il implora pe Steven Gerrard sa-l foloseasca pe Ianis Hagi pe un alt post

Ianis Hagi 21 de ani) a devenit o prezenta obisnuita in primul 11 al celor de la Glasgow Rangers. Tanarul roman i-a cucerit pe fanii de pe Ibrox Park inca de la primele meciuri, iar acum suporterii ii dau sfaturi lui Steven Gerrard in privinta sa.

Cine este fosta iubita a lui Ianis Hagi si de ce s-au despartit. Cristina l-ar fi tradat pe fiul regelui

Anul trecut, fiul legendarului Gica Hagi, pe nume Ianis Hagi, s-a despartit de iubita sa, care este portar de handbal si nepoata lui Silviu Lung, fost portar al Craiovei si al echipei nationale. Cine este fosta iubita a lui Ianis Hagi si de ce s-au despartit La un moment dat, anul trecut, Ianis Hagi si .

Pas gresit pentru Rangers in campionatul scotian. Ianis Hagi a fost inlocuit

Cu Ianis Hagi printre titulari, Glasgow Rangers a remizat in deplasare cu St. Johnstone, duminica, intr-un meci din prima liga a campionatului Scotiei.

Digisport: Ce a postat Ianis Hagi, la 24 de ore de la meciul magic din Europa League. A intrat in istorie cu aceasta replica

Ianis Hagi 21 de ani) a fost omul meciului Glasgow Rangers - Braga 3-2. Tanarul fotbalist roman a reusit o dubla si a fost laudat de familie, de antrenor, de fani si de presa internationala.

Ianis Hagi, titular intr-un nou meci dezolant pentru Rangers: Cum s-a descurcat

Mijlocasul roman e deja om de baza la Rangers, unde, in mod evident, nu exista un jucator mai bun sau mai tehnic pe postul sau.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )