Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Poate castiga 4 Grand Slam-uri si poate sa piarda in primul tur

Hotnews Hotnews,
 Ion Tiriac, despre Simona Halep: Poate castiga 4 Grand Slam-uri si poate sa piarda in primul tur

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a oferit detalii despre cantonamentul Simonei Halep din Dubai si a mentionat motivul pentru care se antreneaza acolo. Acesta a spus ca Simona este imprevizibila, fiind in stare sa castige toate turneele de Grand Slam, dar si sa fie eliminata inca din primul tur al acestor competitii. continuă pe Hotnews

VESTE ULUITOARE despre Simona Halep! ABIA S-A iNTAMPLAT! DECIZIA A FOST LUATA

Da, este adevarat! Simona Halep este a doua cea mai buna jucatoare a lumii din ultimul deceniu! RUPE TACEREA DESPRE NOUA SARCINA! AM SIMTIT NEVOIA SA FAC PUBLIC ACEST.

Ion Tiriac a rabufnit la adresa celor care o critica pe Simona Halep: intrebarea mea e ce facem dupa ea!

Ion Tiriac a rabufnit la adresa celor care o critica pe Simona Halep. Omul de afaceri nu intelege cum unii nu pot aprecia performantele sportivei din ultimii ani si aleg sa o vorbeasca de rau atunci cand trece printr-o perioada mai putin buna. Ion Tiriac, atac dur la adresa celor care o critica pe Simona .

DigiSport: Ion Tiriac, atac fara menajamente: Ne-au furat! Nu exista hotie mai mare in istoria sportului

Ion Tiriac 80 de ani) a vorbit din nou despre Jocurile Olimpice de la Sydney din anul 2000, unde considera ca a avut loc unul dintre cele mai mari furturi din istorie, in ceea ce priveste cazul Andreei Raducan.

DigiSport: Daca nu se face calea ferata, Euro 2020 nu se mai joaca la Bucuresti!. Ion Tiriac, anunt de ultim moment

Ion Tiriac, atac la adresa celor de la Bucuresti care se ocupa de organizarea lui Euro 2020: Ori ne ia toata lumea de prosti, ori luam noi prostii sa-i dam afara.

Simona Halep a mai bifat un succes pe 2019. Ce loc ocupa in clasamentul ultimului deceniu. Este peste Sharapova

Simona Halep si-a trecut in palmares un singur trofeu in anul 2019, dar a castigat din tenis aproape 7 milioane de dolari si a bifat mai multe recorduri. Dupa ce a primit nota 9 pentru performantele din acest an, campioana de la Wimbledon a fost clasata pe locul 2 in topul celor mai bune jucatoare .

Vrea sa o antreneze pe Simona Halep, dupa ce a invins cancerul. Cine este sportiva care a impresionat o lume intreaga

O fosta tenismena italiana dezvaluie ca a invins lupta cu cancerul si ar dori sa reintre pe teren. Nu oricum, ci in calitate de antrenor. Francesca Schiavone, o cunoscuta tenismena de origine italiana a marturisit in urma cu cateva zile ca in ultimele sapte luni s-a luptat cu una din cele mai raspandite boli si .

Simona Halep si Patricia Tig, duel de la distanta pentru trofeul lovitura anului in WTA. Cum pot fi votate

Trei din zece sanse de castig pentru romance in ancheta WTA de final de an pentrucea mai frumoasa lovitura a sezonului. Simona Halep - cu doua executii si Patricia Tigse afla printre nominalizarle propuse fanilor spre votare.

Simona Halep, in topul ultimului deceniu in tenis. Romanca este sub Serena Williams si peste Maria Sharapova

Finalul de an este dedicat, de multe ori, topurilor. in cel mai recent, Tennis Channel a clasat-o pe Simona Halep pe un loc de podium, in urma performantelor din 2019 si nu numai.

Simona Halep, locul 2 intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu

Potrivit unui top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu, realizat de site-ul postului Tennis Channel, Simona Halep se afla pe locul 2. Locul 1 mondial la finalul anilor 2017 si 2018 a incheiat.

Cele mai bune jucatoare de tenis ale ultimului deceniu. Ce loc ocupa Simona Halep

Simona Halep se afla pe locul 2 intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu, realiza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )