Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lista preliminara a stranierilor convocati de Mirel Radoi - Pe cine ne vom baza la meciurile cu Norvegia si Irlanda de Nord

Hotnews Hotnews,
 Lista preliminara a stranierilor convocati de Mirel Radoi - Pe cine ne vom baza la meciurile cu Norvegia si Irlanda de Nord

Mirel Radoi a anuntat, vineri, lista preliminara a stranierilor convocati pentru meciurile nationalei din luna noiembrie Belarus - amical, Norvegia si Irlanda de Nord - Liga Natiunilor). Sunt si surprize, selectionerul trecand pe lista si jucatori care nu au mai prins prima reprezentativa de o buna perioada de timp. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi a anuntat lista preliminara a stranierilor pe care se va baza in noiembrie

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat lista de jucatori care activeaza la echipe de club din strainata.

Mirel Radoi a anuntat stranierii pentru cele 3 meciuri ale nationalei, din noiembrie. Surprize de proportii

Mirel Radoi a anuntat lista stranierilor chemati la lot, pentru urmatoarele 3 meciuri ale nationalei. Printre surprizele selectionerului se numara: Vasile Mogos, Bogdan Tiru, Cornel Ripa, Cristi Ganea,.

Mirel Radoi schimba liniile la nationala. Cei 27 de jucatori convocati pentru meciurile din noiembrie

Selectionerul Mirel Radoi isi joaca postul la prima reprezentativa a Romaniei in luna noiembrie, cand tricolorii vor intalni Belarus amical), Norvegia si Irlanda de Nord Liga Natiunilor).

Selectionerul Mirel Radoi, atacat vehement: Nu ai BAC, nu ai licenta PRO, nu ai citit doua carti

Nationala de fotbal a Romaniei nu traverseaza cel mai bun moment, tricolorii inregistrand trei infrangeri consecutive. Nu putini au fost cei care l-au criticat pe Mirel Radoi, ultimul pe lista fiind un fost candidat la sefia FRF, Marcel Puscas. Nu ai BAC, nu ai licenta PRO, nu ai citit doua carti, a spus, printre altele, fostul jucator al Stelei.

Mirel Radoi il desfiinteaza pe Gigi Becali: E disperare. De unde a pornit totul

Dupa ce Gigi Becali a criticat dur prestatia ca antrenor a lui Mirel Radoi, acesta din urma a decis sa-i raspunda. Mirel Radoi, invitat la Prosport in emisiune, i-a raspuns nasului sau. Mirel Radoi ii da replica nasului Gigi Becali Dupa cele trei infrangeri ale Nationalei, sub bagheta lui Mirel Radoi, tot mai multe voci .

Mirel Radoi a decis cat mai ramane la echipa nationala! Ce face dupa ultimele meciuri din noiembrie

Mirel Radoi a avut pana acum doua actiuni la echipa nationala, cu rezultate diametral opuse. La debutul sau echipa s-a miscat foarte bine si a primit foarte multe aprecieri. A fost o remiza cu ghinion in fata Irlandei de Nord si o victorie entuziasmanta in Austria. Au urmat apoi sase zile foarte grele, in a .

Mirel Radoi s-a enervat. Ce a raspuns cand a fost intrebat de plecarea de la nationala

Mirel Radoi a avut sase zile de cosmar la echipa nationala, dupa ce prima actiune din mandatul sau a fost una reusita. Au venit apoi trei infrangeri consecutive, cu Islanda, Norvegia si Austria. Prima, cea de la Reykjavic, a insemnat si iesirea din cursa pentru calificarea la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, .

Mirel Radoi si ratarea Euro 2020 - Cand va parasi selectionerul nationala Romaniei

La putin timp dupa esecul cu Austria 0-1), Mirel Radoi a avut o declaratie care a lasat loc multor interpretari: Probabil ca luna viitoare foarte multa lume va fi mai fericita. Selectionerul isi anunta, oarecum, o eventuala plecare de la nationala. La doar o saptamana distanta, Radoi pare hotarat in legatura cu viitorul sau pe banca tehnica a Romaniei.

Cum justifica Mirel Radoi faptul ca nu si-a luat BAC-ul. Raspuns taios pentru Marcel Puscas, dupa ce a fost numit lautar

Dupa cele 3 infrangeri inregistrate pe banda rulanta de Mirel Radoi la nationala, au inceput sa apara din ce in ce mai multe critici. Marcel Puscas se numara printre cei mai aspri contestatari ai lui.

Atacat de Gigi Becali, selectionerul Mirel Radoi raspunde: Eu vad altfel demnitatea, are un soi de disperare in el

Cele trei infrangeri consecutive ale nationalei au fost de ajuns pentru ca patronul FCSB-ului sa ceara demisia lui Mirel Radoi. Selectionerul a explicat neconvocarea lui Florin Tanase, dar a avut si un raspuns pe masura pentru omul de afaceri din Pipera.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )