Libnet.ro
UNICEF

21:00

LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj (19:45)

Online Sport Online Sport,
LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj (19:45)

Urmariti live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana. continuă pe Online Sport

LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Urmariti live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

Asa am trait Astra Giurgiu - CFR Cluj pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Am transmis live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

Astra Giurgiu o elimina pe CFR Cluj si se califica in finala Cupei Romaniei. Dan Petrescu, sageti catre FCSB

Astra Giurgiu este prima finalista a Cupei Romaniei din acest an, in urma rezultatului de egalitate, scor 2-2, obtinut cu CFR Cluj, in returul semifinalelor competitiei.

Cupa Romaniei: Astra Giurgiu este prima finalista, dupa 2-2 cu CFR Cluj (5-3 la general); Deac a ratat un penalty

Astra Giurgiu este prima finalista a Cupei Romaniei, dupa ce a terminat la egalitate returul disputat pe teren propriu, scor 2-2, impotriva celor de la CFR Cluj. Giurgiuvenii s-au calificat datorita rezultatului inregistrat in tur, 3-1 5-3 la general), si se vor duela in ultimul act cu invingatoarea dublei dintre FC Viitorul si CSU Craiova returul porneste de la scorul de 2-1 pentru formatia lui Gica Hagi).

Astra Giurgiu, prima finalista in Cupa Romaniei

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat, miercuri seara, in finala Cupei Romaniei dupa 2-2 in returul cu CFR Cluj de pe teren propriu.

Liga 1, play-off: Viitorul - FCSB 1-1 / Ianis Hagi a egalat in minutul 80 - Titlul, tot mai aproape de CFR Cluj

FCSB a obtinut doar o remiza pe terenul celor de la Viitorul, scor 1-1, intr-un meci cu un jucator eliminat de fiecare parte. Gnohere a deschis scorul pentru ros-albastri 68'), dar Ianis Hagi a adus egalarea in minutul 80. in urma acestui rezultat, echipa lui Mihai Teja se afla la cinci puncte in urma liderului CFR Cluj.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )