Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE CFR Cluj - Alashkert (20:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE CFR Cluj - Alashkert (20:00)

De la 20:00 transmitem in aceasta pagina returul dintre CFR Cluj si Alashkert, echipa din Armenia. In tur a fost 2-0 pentru campioana Romaniei. continuă pe Online Sport

LIVE CFR Cluj - Alashkert 2-0 (3-0 la general)

De la 20:00 transmitem in aceasta pagina returul dintre CFR Cluj si Alashkert, echipa din Armenia. In tur a fost 2-0 pentru campioana Romaniei.

LIVE Craiova - Leipzig (19:30) si CFR Cluj - Alashkert (20:00)

U Craiova si CFR Cluj isi joaca sansele de calificare in playoff-ul Europea League, joi seara, live text in aceasta pagina.

CFR Cluj se califica in playoff-ul Europa League dupa 5-0 cu Alashkert

Campioana CFR Cluj a invins-o fara drept de apel pe Alashkert din Armenia, cu 5-0, in returul programat joi seara in Gruia. Cu scorul general de 7-0 formatia ardelenea accede in playoff-ul Europa League.

LIVE Craiova - Leipzig 0-0 (1-3 la general)

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre U Craiova si Leipzig. In prima mansa a fost 3-1 pentru formatia din Bundesliga.

LIVE Craiova - Leipzig 0-1 (1-4 la general)

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre U Craiova si Leipzig. In prima mansa a fost 3-1 pentru formatia din Bundesliga.

Craiova paraseste Europa League dupa 1-1 in returul cu Leipzig

U Craiova 1948 a terminat la egalitate cu Leipzig, scor 1-1, in returul dublei programate in turul 3 preliminar al Europa. Echipa din Bundesliga avanseaza in playoff cu scorul general de 4-2.

CFR CLUJ - FC ALASHKERT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Look Plus - VIDEO

CFR CLUJ - FC ALASHKERT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Look Plus - VIDEO. Islandezul Vilhjalmur Thorarinsson va arbitra partida dintre CFR Cluj si echipa armeana Alaskert, programat joi, de la ora 20,00, pe.

Europa League: CFR Cluj, calificare fara emotii n play-off-ul competitiei (5-0 cu Alashkert)

Dupa ce a castigat cu 2-0 in Armenia, CFR Cluj s-a distrat cu Alashkert pe teren propriu, impunandu-se cu scorul de 5-0. Campioana Romaniei obtine fara nicio emotie calificarea in play-off-ul Europa League.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova vor disputa joi meciurile decisive pentru calificarea n play-off (Programul complet al serii)

Joi vor va avea loc mansa a doua a turului trei preliminar din Europa League, trei formatii romanesti urmand sa se lupte pentru un loc in play-off-ul competitiei. CFR Cluj are cea mai usoara misiune si este favorita la calificare, dupa ce s-a impus pe terenul celor de la Alashkert in meciul tur scor 2-0). invinsa de Leipzig cu 3-1 in prima mansa, Universitatea Craiova spera la o minune pe Ion Oblemenco, in timp ce FCSB va da piept cu Hajduk Split pe Arena Nationala a fost 0-0 in tur). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din mansa a doua a turului trei preliminar al Europa League.

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 20:00) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru turul al doilea al turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 20:00 ora Romaniei).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )