Libnet.ro
UNICEF

15:30

Asa am trait Simona Halep - Dayana Yastremska

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Dayana Yastremska

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Dayana Yastremska din optimile turneului WTA Premier 5 de la Roma. continuă pe Online Sport

Simona Halep Dayana Yastremska 7-5, 6-4, in turul 3 la WTA Roma. Calificare fara emotii in sferturi

UPDATE, ora 16:06 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4. in urmatorul meci, Simona o va infrunta pe invingatoarea dintre Yulia Putintseva si Elena Rybakina, partida care se joaca acum. Game Halep. Game .

WTA Roma: Simona Halep vs Dayana Yastremska (nu inainte de ora 14:00)

Simona Halep isi continua vineri aventura de la Roma, principala favorita a competitiei urmand sa o intalneasca in optimi pe Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro, nu inainte de ora 14:00.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma.

WTA Roma: Cand are loc meciul Simonei Halep cu Dayana Yastremska din optimi

Simona Halep si Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA) se intalnesc pentru prima oara, vineri, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Partida dintre cele doua va fi a doua de pe terenul central de la Foro Italico si va conta pentru faza optimilor de finala.

Asa am trait Simona Halep - Jasmine Paolini in turul 2 la Roma

Am transmis live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine in turul 2 la Roma cu italianca Jasmine Paolini.

Simona Halep Jasmine Paolini 6-3, 6-4, in turul 2 la Roma. Simona se califica, dar a fost nemultumita de joc

UPDATE, ora 15:07 Simona Halep a obtinut calificarea in turul 3 la WTA Praga, dupa ce a invins-o in minimum de seturi pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Simona a fost nemultumita de problemele pe care le-a avut la serviciu. Va juca in turul 3 cu invingatoarea dintre Amanda Anisimova si Dayana Yastremska.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe .

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

Simona Halep isi cunoaste adversara din optimi la Roma

Principala favorita a turneului WTA Premier 5 din capitala Italia o va intalni, joi, pe ucraineanca Dayana Yastremska.

Esec usturator pentru Simona Halep la Roma! Doar 4 game-uri in tot meciul

Simona Halep si Monica Niculescu s-au distrat in primul tur al probei de dublu de la Roma, cu Svitolina Yastremska. A fost un categoric 6-0, 6-1 in partida care a avut loc marti. Astazi, insa, a venit randul romancelor sa fie dominate categoric. Simona si Monica au fost invinse in turul 2 al competitiei .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )