Libnet.ro
UNICEF

18:45

LiveText Simona Halep vs Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-1

Hotnews Hotnews,
 LiveText Simona Halep vs Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-1

Turul al treilea din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami aduce un duel de traditie, Simona Halep 1 WTA) si Agnieszka Radwanska 32 WTA) urmand sa se intalneasca pentru a 11-a oara in circuitul WTA. Pana acum, clasicul se afla sub semnul echilibrului: 5-5 in meciurile directe. Partida se va disputa pe arena centrala a complexului de la Key Biscayne Crandon Park), dupa ora 19:35 ora Romaniei), si poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveText Simona Halep vs Agnieszka Radwanska (dupa ora 19:00)

Turul al treilea din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami aduce un duel de traditie, Simona Halep 1 WTA) si Agnieszka Radwanska 32 WTA) urmand sa se intalneasca pentru a 11-a oara in circuitul WTA. Pana acum, clasicul se afla sub semnul echilibrului: 5-5 in meciurile directe. Partida se va disputa pe arena centrala a complexului de la Key Biscayne Crandon Park), dupa ora 19:00 ora Romaniei), si poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Agnieszka Radwanska 4-1

Turul al treilea din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami aduce un duel de traditie, Simona Halep 1 WTA) si Agnieszka Radwanska 32 WTA) urmand sa se intalneasca pentru a 11-a oara in circuitul WTA. Pana acum, clasicul se afla sub semnul echilibrului: 5-5 in meciurile directe. Partida se va disputa pe arena centrala a complexului de la Key Biscayne Crandon Park), dupa ora 19:35 ora Romaniei), si poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Miami: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-6/ Halep paraseste competitia n turul al treilea

Aventura Simonei Halep 1 WTA) la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami a luat sfarsit in turul al treilea, jucatoarea noastra fiind invinsa in trei seturi de poloneza Agnieszka Radwanska locul 32 WTA), cap de serie numarul 30, scor 3-6, 6-2, 6-3. Evolutia Simonei a fost una a extremelor, liderul mondial alternand momentele bune cu greselile inexplicabile: a reusit 31 de lovituri castigatoare, insa a comis nu mai putin de 44 de erori nefortate. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-6/ Halep paraseste competitia n turul al treilea

Aventura Simonei Halep 1 WTA) la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami a luat sfarsit in turul al treilea, jucatoarea noastra fiind invinsa in trei seturi de poloneza Agnieszka Radwanska locul 32 WTA), cap de serie numarul 30, scor 3-6, 6-2, 6-3. Evolutia Simonei a fost una a extremelor, liderul mondial alternand momentele bune cu greselile inexplicabile: a reusit 31 de lovituri castigatoare, insa a comis nu mai putin de 44 de erori nefortate.

ştiri din Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )