Libnet.ro
UNICEF

08:00

Maratonul de la Boston anulat pentru prima data in 124 de ani

Online Sport Online Sport,
Maratonul de la Boston anulat pentru prima data in 124 de ani

Celebra cursa de anduranta desfasurata pe strazile orasului american Boston nu va mai avea loc in acest an din cauza efectelor pandemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Donald Trump, cenzurat pe Twitter, pentru prima oara in istorie: reactia virulenta a presedintelui SUA

Pentru prima data in istoria retelei de socializare, Twitter l-a penalizat pe Donald Trump, marcand ca false doua dintre postarile sale recente. Reactia agresiva a presedintelui nu a.

Povestea de dragoste dintre cei doi batranei care se vedeau zilnic la frontiera. Prima imbratisare dupa doua luni de pandemie

Inga Rasmussen, in varsta de 85 de ani, din Danemarca si Karsten Tuchsen Hansen, de 89 de ani, din Germania s-au putut imbratisa pentru prima data, dupa mai bine de doua luni de cand granita dintre cele doua state s-a inchis. in tot acest timp, ei s-au intalnit aproape zilnic la frontiera, pentru a lua pranzul, pastrand distanta sociala.

Descoperirea uluitoare care adanceste misterul manuscriselor de la Marea Moarta. Prima data am crezut ca nu vad bine

O descoperire recenta a cercetatorilor britanici schimba tot ce se stia despre o parte dintre enigmanticele manuscrise aflate in custodia Universitatii Manchester. Pentru oamenii de stiinta care se ocupa de ele, surpriza a fost totala.

Elon Musk trimite oameni in spatiu pentru prima data: unde poti vedea live lansarea rachetei SpaceX

Pentru prima data in istoria sa, SpaceX lanseaza in spatiu o racheta cu echipaj. Doi astronauti NASA vor calatori cu un Falcon 9 pana la Statia Spatiala Internationala. Marti, 27.

Pixar include pentru prima data un personaj principal homosexual, in scurtmetrajul Out VIDEO

Scurtmetrajul Out, semnat Pixar si realizat de Steven Clay Hunter, care a lucrat la filmele de animatie Hercule si Toy Story 4, aduce in prim-plan un personaj homosexual. O premiera pentru studio.

PENTRU PRIMA OARA IN ULTIMII 30 DE ANI Surse: Bursa din Shanghai pregateste revizuirea indicelui de referinta SSE Composite

Bursa de Valori din Shanghai Shanghai Stock Exchange) ia in considerare prima revizuire a componentei indicelui sau de referinta din ultimele trei decenii, astfel incat acesta sa reflecte mai bine economia Chinei, care are o tehnologie din ce in ce mai inalta, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )