Libnet.ro
UNICEF

16:30

Meciul Dinamo - Chiajna, amanat din cauza conditiilor meteo

Antena3 Antena3,
Meciul Dinamo - Chiajna, amanat din cauza conditiilor meteo

Liga Profesionista de Fotbal a amanat meciul dintre Dinamo si Concordia, din cauza amenintarii cu furtuna si a sfaturilor primite din partea Primariei Capitalei, potrivit digisport. ro. Chiar daca meciul. continuă pe Antena3

Meciul dintre Dinamo si Chiajna, amanat din cauza avertizarilor meteo

Meciul dintre echipele Dinamo si Concordia Chiajna, care urma sa se dispute de la ora 21. 00, in etapa a XI-a a Ligii I, a fost amanat ca urmare a avertizarii emise de emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, a anuntat LPF.

Mai multe scoli din tara se inchid, din cauza conditiilor meteo. Scolile din judetul Prahova vor ramane inchise si joi dimineata

Update: Scolile din Prahova raman inchise si maine dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Update: Si scolile din Vrancea s-au inchis de la ora 15. 00, in timp ce.

Mai multe scoli din tara se inchid, din cauza conditiilor meteo

Update: Se inchid si scolile din Prahova. La ora 15. 30, copiii vor fi trimisi acasa. Stire initiala: Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiilor meteo! Inspectoratul a decis.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna amanat din cauza furtunii

Oficialii LPF au decis amanarea partidei Dinamo - Concordia Chiajna, meci programat miercuri seara de la 21:00, din cauza amenintarii de furtuna pentru zona Bucurestiului.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna amanat din cauza furtunii anuntate

Oficialii LPF au decis amanarea partidei Dinamo - Concordia Chiajna, meci programat miercuri seara de la 21:00, din cauza amenintarii de furtuna pentru zona Bucurestiului.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna a fost amanat din cauza furtunii care se anunta la Bucuresti

Meciul de fotbal Dinamo - Concordia Chiajna, care era programat miercuri, de la ora 21, pe stadionul Stefan cel Mare, a fost amanat, conform deciziei emise de Liga Profesionista de Fotbal.

Meciul Dinamo - Chiajna ar putea fi amanat, dupa avertismentul de furtuni violente

Liga Profesionista de Fotbal se gandeste la amanarea meciului de joi seara dintre Dinamo si Concordia Chiajna, programat la ora 21:00. Potrivit sport. ro, Primaria Municipiului Bucuresti a emis joi un.

Unul dintre cele mai asteptate festivaluri din Cluj-Napoca a fost amanat din cauza vremii

Beer Crafters Festival, care trebuia sa inceapa maine la Cluj-Napoca, a fost amanat din motive de securitate si din cauza conditiilor meteo vitrege anuntate, sustin organizatorii. Administratia Nationala de Meteorologie in Cluj a emis o avertizare Cod galben de astazi pana maine la ora 21.

Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiile meteo. De la 16.00, in judet intra in vigoare un Cod Portocaliu

Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiilor meteo! Inspectoratul a decis inchiderea scolilor de urgenta incepand de la ora 14. 00 si pana la ora 16. 00, ca toti.

Decizie de ultima ora luata de primarul Gabriela Firea, din cauza vremii

Decizie de ultima ora luata de primarul Capitalei Gabriela Firea. Edilul a cerut ca scolile din Bucuresti sa se inchida de la ora 17. 00, din cauza conditiilor nefavorabile ale vremii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )