Libnet.ro
UNICEF

12:00

Meciul dintre Dinamo si Chiajna, amanat din cauza avertizarilor meteo

Adevărul Adevărul,
Meciul dintre Dinamo si Chiajna, amanat din cauza avertizarilor meteo

Meciul dintre echipele Dinamo si Concordia Chiajna, care urma sa se dispute de la ora 21. 00, in etapa a XI-a a Ligii I, a fost amanat ca urmare a avertizarii emise de emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, a anuntat LPF. continuă pe Adevărul

Meciul Dinamo - Chiajna, amanat din cauza conditiilor meteo

Liga Profesionista de Fotbal a amanat meciul dintre Dinamo si Concordia, din cauza amenintarii cu furtuna si a sfaturilor primite din partea Primariei Capitalei, potrivit digisport. ro. Chiar daca meciul.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna amanat din cauza furtunii

Oficialii LPF au decis amanarea partidei Dinamo - Concordia Chiajna, meci programat miercuri seara de la 21:00, din cauza amenintarii de furtuna pentru zona Bucurestiului.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna amanat din cauza furtunii anuntate

Oficialii LPF au decis amanarea partidei Dinamo - Concordia Chiajna, meci programat miercuri seara de la 21:00, din cauza amenintarii de furtuna pentru zona Bucurestiului.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna a fost amanat din cauza furtunii care se anunta la Bucuresti

Meciul de fotbal Dinamo - Concordia Chiajna, care era programat miercuri, de la ora 21, pe stadionul Stefan cel Mare, a fost amanat, conform deciziei emise de Liga Profesionista de Fotbal.

VIDEO Haos in Bucuresti, din cauza avertizarilor de furtuna. Gabriela Firea ii ameninta cu dosar penal pe cei care au sustinut ca Primaria tainuieste informatii privind fenomenele meteo

Bucurestiul va fi afectat de o vijelie, miercuri, intre orele 20. 00 si 03. 00, potrivit reprezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie, care a avut loc la sedinta desfasurata la Primaria Capitalei.

Meciul Dinamo - Chiajna ar putea fi amanat, dupa avertismentul de furtuni violente

Liga Profesionista de Fotbal se gandeste la amanarea meciului de joi seara dintre Dinamo si Concordia Chiajna, programat la ora 21:00. Potrivit sport. ro, Primaria Municipiului Bucuresti a emis joi un.

Furtuna anuntata in Capitala opreste fotbalul: Partida dintre Dinamo si Concordia Chiajna a fost AMANATA

Partida dintre Dinamo si Concordia Chiajna, care urma sa se joace miercuri seara, de la ora 21, pe stadionul din Stefan Cel Mare a fost amanata. Anuntul a fost facut de clubul dinamovist intr-un.

Scoli inchise in tot judetul Giurgiu din cauza avertizarilor meteorologice

Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu s-a intrunit miercuri, 20 septembrie, pentru a discuta masurile necesare ce trebuie luate tinand cont de atentionarea meteorologica Cod Galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Procesul intentat de Laura Codruta Kovesi postului Antena 3 si unor jurnalisti, amanat din nou

Procesul intentat de procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi postului de televiziune Antena 3 si unor angajati ai acestuia a fost amanat din nou, astazi, de catre judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce Mugur Ciuvica, reclamat in acest dosar, a depus o cerere de interventie in favoarea sa din partea Grupului de Investigatii Politice.

UPDATE Doua drumuri cu trafic oprit sau ingreunat. Sectorul de cale ferata dintre Vatra Dornei si Ilva Mica, inchis din cauza arborilor doborati de vant, a fost reluat

Circulatia pe DN 1R din judetul Cuj este oprita luni dimineata din cauza arborilor cazuti pe carosabil, din acelasi motiv, pe DN 18 Baia Mare - Sighetu Marmatiei circulandu-se pe un fir alternativ, anunta Centrul Infotrafic. Circulatia feroviara pe sectia CF 502, intre Vatra Dornei Suceava) si Ilva Mica Bistrita-Nasaud) a fost reluata, dupa ce a fost oprit din cauza arborilor doborati de vant.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )