Libnet.ro
UNICEF

21:30

Meciuri spectaculoase in prima zi la Campionatul European Under 21. Polonia bate Belgia, Italia intoarce Spania

Adevărul Adevărul,
Meciuri spectaculoase in prima zi la Campionatul European Under 21. Polonia bate Belgia, Italia intoarce Spania

Duminica seara s-au jucat primele partide la turneul final al CE Under 21, competitie la care este calificata si echipa Romaniei. continuă pe Adevărul

CE Under 21: Polonia vs Belgia, scor 3-2, in primul meci al competitiei, arbitrat de Istvan Kovacs

Polonia a invins, duminica, la Reggio Emilia, cu scorul de 3-2 1-1), reprezentativa Beligiei, in primul meci al turneului final al Campionatului European de tineret din Italia, intalnire arbitrata de Istvan Kovacs.

EURO U21. Tricolorii mici debuteaza astazi la Campionatul European

Selectionata de tineret a Romaniei debuteaza astazi la Campionatul European Under 21, in compania re.

Ploaie de goluri in prima zi la Campionatul European de tineret

Nu mai putin de noua goluri au fost marcate in primele doua meciuri de la Campionatul European de tineret gazduit de Italia si San Marino.

Programul complet al transmisiunilor tv de la Campionatul European de fotbal, Under 21, unde participa si Romania

Duminica, 16 iunie, la Televiziunea Romana ia startul cea mai importanta competitie pentru viitorul fotbalului romanesc: Campionatul European de Fotbal U21, la care tricolorii mici revin, dupa o pauza de peste 20 de ani.

Cosmin Contra, inaintea debutului Romaniei la CE Under 21: Sunt foarte increzator in toti componentii lotului. Nimeni nu trebuie sa se gandeasca la calculele hartiei

Cosmin Contra, selectionerul echipei de seniori a Romaniei, se afla in Italia, alaturi de nationala Under 21 care va debuta marti la Campionatul European. El a declarat ca are incredere in toti componentii lotului pe care il are la dispozitie Mirel Radoi, adaugand ca formeaza un grup unit si foarte motivat. Nimeni nu trebuie sa se gandeasca la calculele hartiei, a precizat Contra.

PREZENTARE CE 2019 Under 21: Romania, in lumea fotbalului bun dupa 20 de ani - Viitorul e in mainile voastre

Italia alaturi de San Marino) va gazdui intre 16 si 30 iunie Campionatul European de fotbal Under 21, competitie la care Romania s-a calificat dupa o seceta de 20 de ani. Tricolorii lui Mirel Radoi si-au propus un obiectiv indraznet - calificarea in semifinale, desi grupa este una infernala: cu Anglia, Croatia si Franta. Asteptarile sunt mari de la o echipa care ii are, printre altii, in componenta pe Ionut Radu, Ianis Hagi, Vlad Dragomir, Tudor Baluta, Florinel Coman, Dennis Man si George Puscas. Intra in material pentru a vedea o prezentare a EURO 2019.

CE Under 21: Romania, echipa cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii

Nationala de tineret a Romaniei este echipa de la Campionatul European cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii Euro U21, informeaza frf. ro.

Denis Dragus, inlocuit cu Ricardo Grigore in lotul Romaniei pentru CE Under 21

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, sambata, ca Denis Dragus 19 ani) a fost scos din lotul Romaniei U21 pentru Campionatul European, iar atacantul a fost inlocuit cu fundasul celor de la Dinamo, Ricardo Grigore 20 de ani).

CE Under 21: Austria - Serbia 2-0, in primul meci al Grupei B

Austria a invins, luni, la Trieste, cu scorul de 2-0 1-0), reprezentativa Serbiei, in primul meci al Grupei B din cadrul turneului final al Campionatului European de tineret.

Vedeti aici programul complet al meciurilor de la Campionatul European de tineret

Italia si San Marino gazduiesc intre 16 si 30 iunie Campionatul European de tineret la care participa cele mai bune 12 echipe sub 21 ani de pe Batranul Continent, printre acestea dupa mai bine de doua decenii si nationala Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )