Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros. Cum le-a dat ea peste nas celor care au criticat-o

Adevărul Adevărul,
Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros. Cum le-a dat ea peste nas celor care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. continuă pe Adevărul

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros, pentru cei care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. Simona a dezvaluit care a fost unul dintre.

Simona Halep a plecat la Roland Garros! Ce plan are si cum ar vrea sa fie asteptata la revenirea in tara

Simona Halep a plecat in aceasta dimineata catre Paris, acolo unde va lua startul la turneul de Grand Slam, de la Roland Garros.

FOTO Combinatie inedita! Americanii au dezvaluit ce echipament va purta Simona Halep la turneul de la Roland Garros

Simona Halep trebuie sa-si apere titul castigat anul trecut la Roland Garros, acolo unde a castigat primul si singurul ei trofeu de Grand Slam.

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

Digisport: Marele noroc al Simonei Halep. Ce se va intampla la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata prematur de la Roma, insa a avut destul de mult noroc. Nu doar pentru faptul ca Bertens nu a depasit-o in clasament, ci si pentru ca va avea o jumatate destul de comoda la Roland Garros: fie ca va ramane pe locul doi, fie ca va cobori o pozitie, nu va fi pe aceeasi jumatate de tablou cu Bertens la al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep, pregatiri pentru Roland Garros. Nu am nicio problema grava la picior

Simona Halep cu gandul la turneul de la Roland Garros. Sportiva a revenit in tara dupa ce a pierdut in turul II la Roma in fata Marketei Vondrousova. Halep a spus ca a simtit dureri de muschi dar ca nu are nicio problema medicala. Sunt ok, nu am nicio problema grava la picior.

Simona Halep a plecat la Paris pentru Roland Garros

Pentru prima data in cariera Simona Halep se va afla in postura de detinatoare a titlului la un turneu de Mare Slem.

Simona Halep este favorita la castigarea trofeului de la Roland Garros 2019

In viziunea caselor de pariuri, Simona Halep are prima sansa la castigarea celui de al doilea Grand Slam al anului.

VIDEO Simona Halep, primul antrenament pe Philippe Chatrier

In urma cu un an de an zile, Simona Halep a castigat trofeul la Roland Garros, primul titlu de Grand Slam al carierei. Marti, numarul trei mondial a pasit din nou pe Philippe Chartier, o arena schimbata fata de cea pe care Halep triumfa in fata lui Sloane Stephens.

Simona Halep, la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o albinuta care alearga bine si care joaca si bine. Este o suprafata care imi place

Simona Halep, locul 3 WTA, a plecat, marti, spre Paris, si a declarat la Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros.

ştiri din Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )