Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mircea Lucescu, despre Adrian Mutu: Antrenorii cei mai buni provin din jucatori recalcitranti

Hotnews Hotnews,
 Mircea Lucescu, despre Adrian Mutu: Antrenorii cei mai buni provin din jucatori recalcitranti

Mircea Lucescu a vorbit despre noul selectioner al nationalei U21 a Romaniei, Adrian Mutu. El a declarat ca Mutu are potentialul de a deveni un antrenor foarte bun tocmai datorita problemelor de comportament pe care le-a avut in cariera de jucator. Antrenorii cei mai buni provin din jucatori recalcitranti, a precizat Lucescu. continuă pe Hotnews

Victor Piturca, despre contestatarii lui Adrian Mutu: Toti neavenitii se pricep la fotbal

Victor Piturca ii ia apararea lui Adrian Mutu, noul selectioner al Romaniei U21, alegerea FRF fiind criticata de unele voci.

Adrian Mutu, replica savuroasa dupa ce a fost facut tigan

Adrian Mihalcea a povestit un episod mai putin stiut cu Adrian Mutu, de pe vremea cand acesta evolua pentru Verona.

Adrian Mutu este oficial noul selectioner al nationalei de tineret

Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca antrenor la U21. Fostul international a afirmat ca este onorat si este o mare responsabilitate pentru el sa conduca nationala de tineret: Sunt onorat si este o mare responsabilitate sa fiu la nationala de tineret, mai ales ca vin dupa Mirel Radoi si sper sa continui rezultatele lui. Simt presiunea, mai ales ca vin dupa o performanta mare, normal ca si eu vreau sa continui lucrurile bune. Nu sunt aici sa dau totul peste cap, ci sa continui ce s-a inceput. Cand sunt sub presiune, evoluez cel mai bine.

Digisport: Da, eu sunt tigan, dar rulota mea e Mercedes! Adrian Mutu i-a inchis gura cu aceasta replica

Adrian Mihalcea a povestit un episod mai putin stiut cu Adrian Mutu, de pe vremea cand acesta evolua pentru Verona. Briliantul a evoluat pentru Hellas intre 2000 si 2002, fiind cumparat de la Inter, iar la inceput era mereu sicanat de capitanul echipei de atunci, Vicenzo Italiano.

Cristina Topescu, abandonata de prieteni si cunostinte. Doar Mircea Lucescu a incercat sa o ajute. Ce s-a intamplat

In preaplinul fiintei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o, Cristina Topescu a murit parasita si gasita dupa trei saptamani. Nu mai era dorita la posturile celebre de televiziune din Romania, avea datorii, urma sa se reprofileze, desi jurnalismul ii devenise principiu. A fost abandonata de prieteni si a fost paguboasa in dragoste. Numai fostul .

VIDEO Adrian Mutu, prezentat oficial ca antrenor la nationala U21: Sper sa continui rezultatele lui Radoi

Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca selectioner al nationalei U21 a Romaniei, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul FRF. El il inlocuieste in functie pe Mirel Radoi si are misiunea de a duce echipa la Euro 2021. Mutu a declarat ca este o mare responsabilitate sa fie antrenor la nationala de tineret si spera sa continue rezultatele lui Radoi.

Adrian Mutu si-a intrat in paine ca selectioner

La doua zile dupa prezentarea oficiala in noul post de selectioner al nationalei de tinert sub 21 ani a Romaniei, Adrian Mutu s-a apucat de treaba.

Mircea Lucescu la antrenamentele Rapidului

Reputatul antrenor Mircea Lucescu a fost prezent, joi, la sedinta de pregatire a giulestenilor.

Adrian Mutu spectator de lux la Jocurile Olimpice pe langa nationala Romaniei

Nationala de tineret a Romaniei va participa in acest an la Jocurile Olimpice de la Tokyo, competitie unde pe banca va sta Mirel Radoi, ajuns intre timp selectioner la prima reprezentativa, in conditiile in care Adrian Mutu tocmai a fost prezentat la U21.

Adrian Mutu prezentat la nationala de tineret a Romaniei: N-am venit sa stric ce a facut Mirel

Fostul international Adrian Mutu a fost investit oficial, miercuri, in postul de selectioner al nationalei de tineret U21 a Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3471 seconds )