Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mircea Lucescu nu s-a putut abtine: Ce a spus dupa 0-4 cu Barcelona

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu nu s-a putut abtine: Ce a spus dupa 0-4 cu Barcelona

Problemele se inmultesc pentru Il Luce: dupa un start excelent cu Dinamo Kiev, cu noua meciuri oficiale fara infrangere, acum a ajuns la al treilea esec in ultimele patru partide. continuă pe Adevărul

Mircea Lucescu, viral in toata presa dupa ce i s-a citit pe buze ce i-a putut spune lui Koeman

Dinamo Kiev a suferit o noua infrangere in fata Barcelonei, in grupa G a Ligii Campionilor, scor 0-4. De data aceasta, formatia pregatita de Mircea Lucescu nu a mai repetat jocul bun din tur. Pierdea atunci pe Camp Nou, 1-2, dar la capatul unui meci in care a ratat multe sanse. Cu o echipa improvizata, .

Revine Champions League: Barcelona, fara Messi impotriva lui Mircea Lucescu

Dupa o pauza pentru meciurile echipelor nationale, Champions League revine in forta cu etapa a patra din faza grupelor. Mircea Lucescu a primit o veste buna inainte de duelul cu Barcelona: catalanii au venit in Ucraina fara Lionel Messi, odihnit pentru meciurile din LaLiga. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor si al televizarilor.

Mircea Lucescu, meci de totul sau nimic, diseara, cu Barcelona: Trei posturi transmit partida

Dupa doua saptamani de pauza pentru meciurile internationale ale primelor reprezentative, Liga Campionilor revine, diseara, cu primele intalniri din etapa a 4-a din faza grupelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )