Libnet.ro
UNICEF

22:00

Miscare bomba in lumea fotbalului. Cine este noul antrenor de la FC Viitorul, dupa demisia lui Gica Hagi

Antena3 Antena3,
Miscare bomba in lumea fotbalului. Cine este noul antrenor de la FC Viitorul, dupa demisia lui Gica Hagi

Miscare surprinzatoare de la FC Viitorul. Noul tehnician al echipei din Constanta este Ruben Alfonso, de origine spaniola, de la Barera Fernandez. continuă pe Antena3

Marco Giampaolo este noul antrenor al echipei Torino

Torino FC a anuntat, vineri, ca noul antrenor al echipei este Marco Giampaolo, acesta semnand un contract pe doua sezoane.

Cine este Raluca Zenga. Trecutul nestiut al sotiei fostului antrenor de la Steaua

A fost odata ca niciodata, asa incep toate povestile, unele cu final fericit, altele nu prea. Asa am putea incepe acest articol in care subiectul principale este fosta sotie a antrenorului Walter Zenga. Raluca Zenga, de la nimeni, la cineva, si inapoi Cu mult timp in urma o tanara timida, de 20 de ani, intr-un .

Cine este Gianluca Vacchi si de ce toata lumea il urmareste. Are 53 de ani si va deveni tata

Milionarul italian Gianluca Vacchi a implinit recent 53 de ani si a trecut la urmatorul nivel: cel de tata. El si iubita lui, Sharon Fonseca, in varsta de 25 de ani, asteapta primul lor copil. Gianluca Vacchi va deveni tata la 53 de ani Playboy-ul italian Gianluca Vacchi, care a devenit celebru in intreaga lume .

Emisiunea Ferma de la PRO TV, sezonul 2020. Cand incepe, de fapt, noul sezon si cine este prezentatoarea show-ului

Noul sezon al reality show-ului Ferma va aduce fata doua mentalitati. Fiecare vedeta a optat pentru grupul care i se potriveste, cel mai bine. Cand incepe noul sezon al emisiunii ferma de la ProTV in sezonul din acest an orasenii si satenii vor fi pusi fata in fata. Opt sateni si opt oraseni, competitori decisi .

Cine este, de fapt, Cristina, sotia lui Emi Pian. Au avut o nunta ca-n filme

Noaptea de luni spre marti, 4 august, a fost o nopate a dramelor, chiar daca vorbim de lumea interlopilor. Un om a murit si a lasat in urma o familie indurerata. Emi Pian, seful clanului Duduienilor, in urma unei incaierari, a decedat dupa ce i-a fost atinsa vena femurala cu un cutit de bucatarie, cel .

Cine este marea iubire a Danielei Gyorfi. De ce nu este casatorita dupa o relatie de 15 ani

Daniela Gyorfi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o prezenta constanta pe scenele si in topurile din Romania de zeci de ani. Vedeta este implinita pe toate planurile. Are o fetita superba si se iubeste cu un nume greu din industria muzicala de mai bine de 15 ani, insa nu este casatorita. Daniela .

Cum arata si cine este Ciprian Napy, ucigasul lui Emi Pian

Conform informatiilor primite de la anchetatori, dupa derularea evenimentelor din noaptea de luni spre marti, evenimente ce au dus la decesul fostului lider al clanului Duduienilor, principalul suspect in aceasta speta ar fi Ciprian Napy, fiul unui al interlop, liderul gruparii interlope Rinu, ce actioneaza in sectorul 2. Cum arata si cine este Ciprian Napy, .

Cine este, de fapt, Gianluca Vacchi. Milionarul care a dat internetul peste cap

Ajuns la varsta de 53 de ani, Gianluca Vacchi este una dintre cele mai carismatice figuri din social media. Are milioane de fani pe retelele de socializare carora le impartaseste situl sau de viata de un lux exorbitant. in curand, fericirea pe care o afiseaza acum se va multiplica infinit, caci excentricul milonar va deveni .

Cine este, de fapt, Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama. Legatura cu Victor Ponta

Victor Ponta si Robert Negoita si-au anuntat candidatii pentru alegerile locale 2020, pentru Bucuresti. Astfel, din partea alianta electorale formata din partidul al primarului Sectorului 3, Robert Negoita, Bucuresti 2020, si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, l-a primaria Capitalei va candida generalul Ioan Sirbu, fost director al Spitalului Militar Central, iar pentru primaria .

Serie A: Marco Giampaolo, noul antrenor de la Torino

Formatia italiana de Serie A Torino FC l-a numit in functia de antrenor pe Marco Giampaolo, demis de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )