Libnet.ro
UNICEF

00:06

Nemtii continua sa piarda in Rusia: Germania - Mexic 0-1!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nemtii continua sa piarda in Rusia: Germania - Mexic 0-1!

Prima bomba a explodat la Moscova in bratele campioanei mondiale. Este evident ca Germania nu poate castiga in Rusia, indiferent ce intreprinde. Fara motor, fara traseu si pe alocuri fara combustibil, tancul german a fost o simpla pinata, facuta zob de copii zvapaiati ai Mexicului. continuă pe Ziarul Bursa

Nemtii continua sa piarda in Rusia: Germania - Mexic 0-1!

Prima bomba a explodat la Moscova in bratele campioanei mondiale. Este evident ca Germania nu poate castiga in Rusia, indiferent ce intreprinde. Fara motor, fara traseu si pe alocuri fara combustibil, tancul german a fost o simpla pinata, facuta zob de copii zvapaiati ai Mexicului.

LIVE TEXT Germania - Mexic (18:00)

De la ora 18:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Germania - Mexic programat pe Lujniki din Moscova in Grupa F a Cupei Mondiale.

LIVE TEXT Germania - Mexic in Grupa F. Campioana mondiala in corzi!

De la ora 18:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Germania - Mexic programat pe Lujniki din Moscova in Grupa F a Cupei Mondiale.

Asa am trait Germania - Mexic in Grupa F. Campioana mondiala in corzi!

De la ora 18:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul Germania - Mexic programat pe Lujniki din Moscova in Grupa F a Cupei Mondiale.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1/ Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1-0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa un meci de exceptie facut de nord-americani, pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0 - 1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1 - 0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa o evolutie de exceptie a nord-americanilor pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1-0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa o evolutie de exceptie a nord-americanilor pe arena Luzhniki din Moscova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )