Libnet.ro
UNICEF

11:00

Olanda, noua campioana mondiala in handbalul feminin

Online Sport Online Sport,
Olanda, noua campioana mondiala in handbalul feminin

Echipa Olandei a castigat, duminica, titlul mondial dupa o finala disputata contra Spaniei. continuă pe Online Sport

Spania si Olanda isi vor disputa suprematia mondiala in handbalul feminin. Cand se va juca ultimul act

Campionatul Mondial de handbal feminin se apropie de final, dupa ce Spania si Olanda si-au asigurat prezenta in ultimul act.

Finala nebuna la CM handbal! Olanda a castigat primul titlu din istorie printr-o decizie controversata a arbitrelor!

Olanda s-a incoronat in premiera campioana mondiala in handbalul feminin, la capatul unei finale superbe, cu Spania, incheiata dramatic, scor 30-29. Echipa care si-a pregatit debutul la Mondial cu o victorie clara in fata nationalei Romaniei, 32-23, intr-un amical jucat chiar in Japonia, pe 26 noiembrie, a obtinut si biletul direct pentru Tokyo 2020, transformand o aruncare de la 7 m in ultimele secunde.

CM Handbal (f): Rusia, eliminata dramatic in semifinale de Olanda (33-32)

Olanda si Rusia au oferit un meci electrizant, decis de un gol marcat in ultimele secunde. Cele doua echipe au condus pe rand, au oferit un final de meci interzis cardiacilor, iar batavele au castigat dramatic, scor 33-32. Visul lui Ambros Martin de a face din Rusia noua campioana mondiala s-a spulberat in semifinalele CM de handbal feminin din Japonia.

Olanda, campioana mondiala la handbal feminin (30-29 vs Spania) Lois Abbingh aduce batavelor primul titlu, dupa un final dramatic

Nationala de handbal feminin a Olandei a devenit, in premiera, campioana mondiala, dupa ce a invins la ultima faza o aruncare de la 7 metri transformata de Abbingh, fosta jucatoare a celor de la Baia Mare) reprezentativa Spaniei, scor 30-29. Ibericele au inceput mai bine partida, insa au pierdut din turatie si au fost depasite de batave care au avut si cinci goluri avantaj). Spania a avut ocazia atacului decisiv, insa Tess Wester a reusit o parada si arbitrii au oferit o aruncare de la 7 metri, dupa ce ibericele au oprit contraatacul.

Olanda a castigat, in premiera, titlul mondial la handbal feminin

Olanda a castigat, duminica, in premiera, titlul mondial la handbal feminin, dupa succesul cu 30-29 in fata Spaniei, in marea finala de la Kumamoto. Lois Abbingh, fosta jucatoare de la HCM Baia Mare, a marcat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )