Libnet.ro
UNICEF

11:00

Pelici: Cred ca am castigat respectul intregii tari

Online Sport Online Sport,
Pelici: Cred ca am castigat respectul intregii tari

AFC Hermannstadt a iesit cu fruntea sus din finala Cupei Romaniei, partida pe care sibienii au pierdut-o in fata celor de la CSU Craiova. continuă pe Online Sport

Primele declaratii dupa finalul Cupei Romaniei.Pelici: Prin ce am aratat azi cred ca am castigat respectul intregii tari

CSU Craiova a castigat, duminica, pe Arena Nationala din Capitala, a 80-a editie a Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-0 1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Daca se tine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al saptelea trofeu al Cupei Romaniei pentru formatia olteana, primul dupa 1993.

CSU Craiova a castigat Cupa Romaniei. S-a impus in fata AFC Hermannstadt cu un scor impresionant

CSU Craiova a castigat Cupa Romaniei, dupa ce s-a impus in fata AFC Hermannstadt, cu scorul de 2-0. Brazilianul Gustavo 30) si Alexandru Mitrita 58) au marcat golurile succesului formatiei din.

CSU Craiova a castigat Cupa Romaniei, dupa ce a invins AFC Hermannstadt cu 2-0 (FOTO)

Cupa Romaniei la fotbal are o noua detinatoare. CSU Craiova a castigat trofeul, dupa o pauza de 25 de ani, duminica seara, dupa ce a invins in finala de pe Arena Nationala din Bucuresti echipa din liga a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )