Libnet.ro
UNICEF

12:31

Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: Putem pierde totul

Online Sport Online Sport,
Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: Putem pierde totul

Dan Petrescu este de parere ca pauza competitionala avuta a fost de bun augur, dar spune ca perioada ca urmeaza este cea mai grea de pana acum. continuă pe Online Sport

Vine PRAPADUL peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! DETALII de la METEOROLOGI

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta iarna. Din pacate, vom avea parte de cea mai grea iarna din ultimii zeci de ani, conform prognozelor.

VREMEA. Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

Director ANM: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

VREMEA. Directorul ANM: Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 100 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

Cea mai GREA IARNA din ULTIMII 100 DE ANI. Director ANM: Frigul ar putea tine pana la finele lunii APRILIE

Iarna isi va intra in curand in drepturi depline si va fi, potrivit ANM, cea mai aspra din ultimii 100 de ani. Avertismentul a fost lansat luni chiar de catre directorul general al ANM, Elena.

Cea mai de succes editie a Cluj Blues Fest: show de exceptie a trupei castigatoare a European Blues Challenge 2019

Seara de neuitat la editia a 5-a a Cluj Blues Fest! Britancii de la Kyla Brox Band si sirbii de la The Gamblers au ridicat sala in picioare. Forin Stefan Band l-a omagiat pe marele Iuliu Merca, iar Rodion Rosca a primit Premiul de Excelenta pentru mostenirea artistica. Tinerii de la Green Onions au avut o prestatie excelenta.

Cea mai temuta femeie-interlop din Spania e o romanca. Cati ani de inchisoare a primit spaima Madridului

Alina Stoica, romanca poreclita spaima Madridului, a fost trimisa in judecata inca din luna martie. Cunoscuta pentru ca si-a construit un adevarat imperiu in capitala Spaniei, ea controla o vasta retea de prostitutie, iar la ordinele sale se aflau sute de interlopi.

Previziune iNGROZITOARE pentru ROMANIA! NU s-a mai intamplat ASA CEVA de 100 de ani!

Vesti proaste de la meteorologi! Iarna aceasta a fost anuntata ca va fi cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani.

Cinci ani de procese dupa ce o femeie si-a pierdut o mana din cauza lipsei semnalizarii pe calea ferata. Amenda penala redusa de la 1,2 milioane de lei la 75.000 de lei pentru CFR SA

Dupa cinci ani de procese in cazul unei femei care si-a pierdut bratul stang in urma unui accident de tren care a avut loc in 2014, din cauza lipsei indicatoarelor, instanta a pronuntat o decizie definitiva. Mai exact, amenda penala pentru CFR SA, stabilita de prima instanta la 1,2 milioane de lei 261. 000 de euro), a fost redusa la doar 75. 000 de lei, adica mai putin de 16. 000 de euro.

Cum aflu masura versurilor intr-o poezie. Cea mai simpla metoda pentru elevi si nu numai

Elevii simt acum din plin sesiunea tezelor. Daca pentru cei din clasele gimaziale este o nimica toata, pentr ca notiunile sunt abia predate, provocarea vine pentru lieenii care au uitat, cel mai probabil, lucrurile de baza si cele mai simple din cadrul disciplinei Limba si Literatura Romana. Iata care metoda simpla prin care sa afli .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )