Libnet.ro
UNICEF

16:00

Premii mai mari din acest an la Roland Garros si un nou teren inaugurat

Online Sport Online Sport,
Premii mai mari din acest an la Roland Garros si un nou teren inaugurat

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat, joi, suplimentarea fondului de premiere pentru editia din acest an. continuă pe Online Sport

Roland Garros 2019: Premii totale in valoare de euro42.661.000 - Marire de 8% fata de editia de anul trecut

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat, joi - intr-un comunicat de presa remis redactiei HotNews. ro, ca editia din 2019 a Grand Slam-ului parizian va avea premii totale in valoare de euro42. Adica o crestere de 8% fata de banii oferiti in 2018. Marii castigatori ai intecerilor de simplu feminin, masculin) vor pleca acasa cu un cec in valoare de 2. 3 milioane de euro, cu 4. 55% mai mult fata de editia de anul trecut.

Televiziunea cu cele mai mari venituri din publicitate, Pro TV se desparte in cursul anului de sefa vanzarilor, Zoe Vasilescu

Sefa vanzarilor Pro TV, cel mai mare canal de televiziune din Romania si institutia cu cele mai mari venituri din publicitate, va parasi acest post de televiziune in cursul anului, dupa cum au spus pentru HotNews. ro reprezentantii postului. Potrivit acestora, este vorba despre o despartire de comun acord.

Preturile RCA ar putea creste in urmatoarele sase luni: Noile tarife de referinta sunt semnificativ mai mari, cu exceptia masinilor cu capacitate mare

ASF a afisat miercuri noile tarife de referinta RCA, la care se vor raporta asiguratorii atunci cand vor face noile preturi pentru politele RCA, acestea fiind semnificativ mai mari decat cele stabilite in luna octombrie 2018. Spre exemplu, soferii cu varste intre 31-40 de ani care detin autoturisme cu o capacitate cilindrica de 1401-1600 cmc au platit in a doua jumatate a anului trecut o prima medie RCA de 625 de lei, cu 13% mai putin decat tariful de referinta care era pana acum 716 lei. Noul tarif de referinta anuntat azi de ASF a crescut la 908 lei.

Cele mai mari companii telecom fac front comun impotriva Ordonantei 114: Este neconstitutionala!

Cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania avertizeaza ca, daca Guvernul nu elimina amenda speciala de 10% din cifra de afaceri impusa prin Ordonanta 114, ea va fi atacata la Curtea Constitutionala a Romaniei.

OECD: Oamenii vor taxe mai mari pentru bogati si sisteme de asistenta sociala mai bune

Majoritatea locuitorilor tarilor bogate vor ca persoanele instarite sa plateasca taxe mai mari si solicita de asemenea mai multe ajutoare sociale din partea guvernelor, in special pentru pensii si sanatate, arata rezultatele unui sondaj publicat astazi de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) .

Atac cibernetic in derulare impotriva unuia dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume, Norsk Hydro

Unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume si-a trecut instalatiile de topire pe modul manual, din cauza unui atac cibernetic, scrie BBC.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

La Calarasi a fost cel mai cald din Europa. Temperaturile s-au apropiat de 28 de grade, intr-o zi uimitoare din punct de vedere meteo

Pe 18 martie la Calarasi au fost 27,5 grade, orasul din sudul Romaniei fiind cel mai cald din Europa. in multe locuri s-au depasit 25 de grade in tara si a fost cald si in zona de munte, cu peste 23 de grade la Brasov. La Giurgiu au fost 27,1 grade, iar la Oltenita, 26,9 grade, arata datele INMH.

DigiSport: Super-antrenor pentru Simona Halep? Anuntul facut de francezi. Lovitura inainte de Roland Garros

Simona Halep ar putea da lovitura. Sascha Bajin, cel mai bun antrenor din 2018, va fi prezent la Miami, dupa despartirea de Naomi Osaka. Francezii de la tennisactu. net. sustin ca germanul are pe lista 4 jucatoare cu care ar putea sa colaboreze.

Salarii mai mari pentru mai multe categorii de bugetari. Cine sunt romanii care vor primi bani in plus

O parte dintre angajatii statului vor avea salariile marite anul acesta. Camera Deputatilor a adoptat mai multe modificari la legea salarizarii. Angajatii de la Finante si ministerul muncii vor avea sala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )