Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presa internationala, socata de evenimentele de la Backa Topola - FCSB

Adevărul Adevărul,
Presa internationala, socata de evenimentele de la Backa Topola - FCSB

Desfasurarea meciului si cele 12 goluri din intalnirea care a consemnat calificarea echipei FCSB in turul 3 preliminar al Europa League a atras atentia presei de pe continent. continuă pe Adevărul

LIVE Backa Topola - FCSB 3-3! A doua egalare izbutita de ros-albastri

Confruntata cu un focar de coronavirus, FCSB ramane favorita in fata celor de la Backa Topola pentru calificarea in turul 3 din Europa League. Meciul e live text in aceasta pagina dupa ora 22:00.

Avancronica meciului Backa Topola FCSB

Aventura ros-albastrilor in Europa League continua in Serbia contra formatiei Backa Topola.

FCSB s-a calificat in turul 3 preliminar al Europa League dupa un meci nebun in Serbia! 6-6 dupa 120 de minute si lovituri de departajare

UPDATE, ora 00:41 FCSB este in turul 3 al Europa League, dupa un meci absolut nebun in Serbia. A fost 6-6 dupa 120 de minute, cu Backa Topola reusind sa marcheze de patru ori in inferioritate numerica. Doua dintre reusite in dubla inferioritate numerica. FCSB se califica la lovituri de departajare si o va .

Meciul lui FCSB a intrat in istoria Europei. Ce a scris presa internationala

FCSB a facut istorie aseara, intr-un meci de infarct pentru fanii echipei. in turul al doilea, eliminatoriu, din Europa League, FCSB a intalnit in deplasare, echipa sarbilor de la Backa Topola. Presa straina il considera un meci de istorie al competitiei europene. Meciul lui FCSB a intrat in istoria Europei Meciul FCSB de aseara, din .

Supranatural in Topola - FCSB! Meci-comedie cu 12 goluri si 2 cartonase rosii!

Evenimentele de la partida dintre Backa Topola Serbia) si FCSB, din turul doi preliminar al Europa League, vor fi cu greu replicate vreodata intr-un alt meci de fotbal.

Europa League - FCSB, calificare dupa un meci ireal in Serbia: 6-6 dupa 120 de minute cu Backa Topola - Victorie la penaltiuri

FCSB s-a calificat in turul trei preliminar al Europa League dupa un meci cu o desfasurare a evenimentelor demna doar de dramatismul partidelor jucate in copilarie in curtea scolii. Backa Topola a avut 2-0 in minutul 14, doi eliminati, au fost prelungiri, iar dupa 120 de minute scorul a fost 6-6. La penaltiuri, formatia bucuresteana s-a impus cu 5-4.

Suna alarma la FCSB inainte de meciul cu Backa Topola: au 18 cazuri de Covid-19!

FCSB ar urma sa joace joi seara, in deplasare, meciul cu cu Backa Topola, din turul II din Europa League. Problema este ca partida ar putea fi amanata de UEFA din cauza situatiei alarmante de la trupa lui Gigi.

Backa Topola, mandria maghiarilor din Serbia. Totul despre adversara celor de la FCSB din Liga Europa

Investitiile maghiare in clubul de fotbal TSC Backa Topola au demarat in 2017, cand echipa din provincia Voivodina se afla in liga a III-a.

Backa Topola - FSCB, direct in Cartea Recordurilor! Situatie nemaintalnita in peste 24.000 de meciuri europene

Cu lotul decimat de coronavirus, FCSB s-a calificat in turul 3 preliminar al Ligii Europa, trecand de Backa Topola, scor 11-10 dupa loviturile de departajare, 6-6 la finalul prelungirilor.

FCSB are 14 jucatori valizi pentru meciul cu Backa Topola

FCSB a ramas cu doar doi jucatori mai multi in lot decat numarul minim acceptat de UEFA pentru a put.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )