Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul Simonei Halep dat peste cap la Cincinnati. Din nou doua meciuri in aceeasi zi

Online Sport Online Sport,
Programul Simonei Halep dat peste cap la Cincinnati. Din nou doua meciuri in aceeasi zi

Din cauza ploii organizatorii turneului de la Cincinnati au reprogramat meciurile zilei de joi. continuă pe Online Sport

Simona Halep se califica in turul 3 la Cincinnati. Din nou doua meciuri in aceeasi zi

Simona Halep a revenit pe teren, joi, pentru continuarea meciului cu Ajla Tomljanovic la Cincinnati in turul 2, partida intrerupta de ploaie miercuri noapte la 4-6, 6-3, 4-3 pentru Halep.

Cine e romanul care a strigat obscenitati anti-PSD la meciul Simonei Halep de la Montreal

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune. S in game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona.

CTP remarca un lucru nou in jocul Simonei Halep si explica ce a invatat sa faca cea mai buna jucatoare a lumii

Cristian Tudor Popescu a facut o analiza amanuntita a jocului Simonei Halep, care a castigat la Montreal al 18-lea trofeu al carierei.

Prima reactie a adversarei Simonei Halep, dupa ce a pierdut finala de la Montreal

Jucatoarea americana Sloane Stephens, locul 3 mondial, a declarat, duminica seara, ca desi este trista ca a pierdut finala de la Montreal, totusi acest lucru s-a intamplat in fata Simonei Halep, liderul.

WTA Cincinnati: Ajla Tomljanovic, victorie n trei seturi cu Irina Begu - Australianca va fi adversara Simonei Halep n turul doi

Irina-Camelia Begu 55 WTA) a fost invinsa de Ajla Tomljanovic 58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, in prima runda a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Australianca de origine croata va juca in turul urmator cu Simona Halep 1 WTA), principala favorita a competitiei din Ohio.

Simona Halep a fost la un pas sa se retraga de la Rogers Cup: Dupa meciul cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu pentru WTA Insider, despre performanta sa de la Rogers Cup, acolo unde a cucerit duminica al 18-lea titlu din cariera. Liderul mondial a avut parte de o partida maraton la debutul de la Montreal, iar la cateva ore distanta a fost nevoita sa intre din nou pe teren pentru duelul din optimi, dupa ce programul meciurilor a fost dat peste cap de ploaie. Dupa ce am jucat trei ore si jumatate cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot. Am crezut ca ma voi retrage, a spus Halep.

Si-a iertat iubitul infidel! Adversara Simonei Halep traieste o poveste de dragoste cu nebunul tenisului masculin

Simona Halep debuteaza la noapte in turneul de la Cincinnatti, unde intra direct in turul al doilea al competitiei.

Si-a iertat iubitul infidel. Adversara Simonei Halep traieste o poveste de dragoste cu nebunul tenisului masculin

Simona Halep debuteaza la noapte in turneul de la Cincinnatti, unde intra direct in turul al doilea al competitiei.

VIDEO Discursul Simonei Halep dupa victoria de la Montreal. Mesaj pentru fanii anti-PSD si scuze pentru Cahill

Simona Halep, locul I WTA, a castigat al 18-lea turneu din cariera, al treilea in acest an, al doilea la Montreal, dupa ce s-a impus, duminica, in finala Rogers Cup, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-4, in fata americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA.

Zeci de morti dupa ce un pod s-a prabusit peste autostrada A10 din Italia

Zeci de persoane si-ar fi pierdut viata dupa ce un pod s-a prabusit pe autostrada A10 in apropierea orasului Genoa din nord-vestul Italiei. Pare sa fie vorba de o tragedie uriasa, a declarat marti ministrul infrastructurii si transportului,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )