Libnet.ro
UNICEF

19:00

Real Madrid, la 3 minute de dezastru! Toate rezultatele de marti si clasamentele din Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
Real Madrid, la 3 minute de dezastru! Toate rezultatele de marti si clasamentele din Liga Campionilor

Marti seara s-au jucat meciurile din etapa a doua a primelor 4 grupe din Liga Campionilor. Condusa cu 2-0, in minutul 87, deBorussia MGladbach, Real Madrid a reusit sa salveze un punct. continuă pe Adevărul

Discutie incredibila intre doi jucatori de la Real Madrid, chiar la pauza meciului: Nu ii mai pasa, joaca impotriva noastra

Real Madrid si-a inceput foarte rau campania in noul sezon de Champions League. Dupa o infrangere in prima etapa, 2-3 cu Sahtior Donetk, galacticii au fost chinuiti si in Germania. S-a terminat 2-2 pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach, dupa ce formatia din Bundesliga a avut 2-0. Golurile marcate de Benzema, minutul 87, si .

VIDEO Real Madrid smulge o remiza in prelungiri (2-2 cu Monchengladbach) Galacticii, ultimii in Grupa B

Real Madrid era condusa cu 2-0 in minutul 86 al partidei din deplasare cu Monchengladbach. Finalul le-a adus totusi galacticilor o remiza nesperata 2-2), dar situatia continua sa fie gri pentru campioana Spaniei: este ultima in Grupa B din Champions League, cu un singur punct din primele doua partide disputate. Pentru trupa lui Zinedine Zidane urmeaza dubla cu Inter Milano.

Real Madrid cauta revansa in Germania. Ultima oara a luat cinci!

Invinsa in primul meci din actualul sezon de Champions League, Real Madrid merge la Monchengladbach cu gandul celor trei puncte.

Champions League: Programul meciurilor si al televizarilor de marti

Bayern Munchen campioana en-titre) va juca marti pe terenul celor de la Lokomotiv Moscova, duelul urmand sa inceapa la ora 19:55. Vor mai evolua si alte nume mari ale Batranului Continent precum Liverpool, Manchester City sau Real Madrid. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor si al televizarilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )