Libnet.ro
UNICEF

00:06

Real Madrid scapa in extremis de a doua infrangere

Online Sport Online Sport,
Real Madrid scapa in extremis de a doua infrangere

Multipla campioana a Europei a revenit de la 0-2 in deplasare cu Borussia Monchengladbach si a obtinut in cele din urma primul punct in actuala editie de Champions League. continuă pe Online Sport

VIDEO Real Madrid smulge o remiza in prelungiri (2-2 cu Monchengladbach) Galacticii, ultimii in Grupa B

Real Madrid era condusa cu 2-0 in minutul 86 al partidei din deplasare cu Monchengladbach. Finalul le-a adus totusi galacticilor o remiza nesperata 2-2), dar situatia continua sa fie gri pentru campioana Spaniei: este ultima in Grupa B din Champions League, cu un singur punct din primele doua partide disputate. Pentru trupa lui Zinedine Zidane urmeaza dubla cu Inter Milano.

Discutie incredibila intre doi jucatori de la Real Madrid, chiar la pauza meciului: Nu ii mai pasa, joaca impotriva noastra

Real Madrid si-a inceput foarte rau campania in noul sezon de Champions League. Dupa o infrangere in prima etapa, 2-3 cu Sahtior Donetk, galacticii au fost chinuiti si in Germania. S-a terminat 2-2 pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach, dupa ce formatia din Bundesliga a avut 2-0. Golurile marcate de Benzema, minutul 87, si .

Real Madrid, la 3 minute de dezastru! Toate rezultatele de marti si clasamentele din Liga Campionilor

Marti seara s-au jucat meciurile din etapa a doua a primelor 4 grupe din Liga Campionilor. Condusa cu 2-0, in minutul 87, deBorussia MGladbach, Real Madrid a reusit sa salveze un punct.

Real Madrid cauta revansa in Germania. Ultima oara a luat cinci!

Invinsa in primul meci din actualul sezon de Champions League, Real Madrid merge la Monchengladbach cu gandul celor trei puncte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )