Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Monica Niculescu a ajuns pe tabloul principal Gabriela Ruse, eliminata

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Monica Niculescu a ajuns pe tabloul principal Gabriela Ruse, eliminata

Monica Niculescu 141 WTA si cap de serie numarul 16) s-a calificat, vineri, pe tabloul principal la turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in trei seturi pe rusoaica Vera Zvonareva in prezent locul 182 WTA, dar fosta numarul 2 mondial). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi al calificarilor

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in turul al doilea al calificarilor de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe japoneza Chihiro Muramatsu 208 WTA).

Invazie romaneasca la Roland Garros. Cate jucatoare avem pe tabloul principal

Romania va avea nu mai putin de 7 jucatoare pe tabloul principal de la Roland Garros, dupa ce Monica.

Monica Niculescu si Irina Bara s-au calificat pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatoarele Irina Bara si Monica Niculescu au obtinut, vineri, calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Roland Garros: Gabriela Ruse, aproape de tabloul principal Adversara sa a avut parte de un meci incredibil in primul tur al calificarilor

Gabriela Ruse 179 WTA) s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Pentru a ajunge pe tabloul principal, romanca va trebui sa treaca de Barbara Haas Austria, 143 WTA, cap de serie nr. 17), jucatoare care a avut parte de un meci cu o desfasurare incredibila in primul tur al calificarilor.

Irina Bara, performanta exceptionala la Roland Garros! Tara noastra va avea sapte sportive pe tabloul principal

Irina Bara 142 WTA) siMonica Niculescu 141 WTA) s-au calificat, vineri, pe tabloul principal la turneul de la Roland Garros, intr-o zi cu meciuri perturbate de conditiile atmosferice.

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

Se intampla la Roland Garros: O jucatoare a fost exclusa din calificari

O jucatoare a fost testata pozitiv la Covid-19 si exclusa din calificarile pentru tabloul de simplu feminin al turneului de tenis de Grand Slam de la Roland Garros, la o zi dupa o decizie identica in cazul a cinci jucatori de simplu masculin, au anuntat luni organizatorii competitiei, citati de AFP.

La Paris se vorbeste romaneste: Trei fete sunt la o victorie de tabloul principal!

Tragerea la sorti pentru meciurile din turul I va avea loc diseara, de la ora 19. Din cele sapte romance care au pornit in calificari, trei au ajuns deja la partida decisiva pentru intrarea pe tabloul principal.

Simona Halep, regina din nou la Roland Garros?

Astazi incepe o editie usor atipica a Roland Garros, competitia de Mare Slem care a furat inimile tuturor impatimitilor sportului alb. Cu totii eram obisnuiti cu varianta de vara, insa din cauza pandemiei, acest turneu se va desfasura la inceput de toamna.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roland Garros

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor tabloului feminin de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )