Libnet.ro
UNICEF

12:15

Roland Garros, obligat sa reduca iar numarul de spectatori: Cati oameni vor putea asista la meciuri

Adevărul Adevărul,
Roland Garros, obligat sa reduca iar numarul de spectatori: Cati oameni vor putea asista la meciuri

Autoritatile franceze au redus de la 5. 000 la 1. 000 numarul maxim de spectatori autorizati sa asiste zilnic la meciurile ultimului turneu de Grans Slam al anului. continuă pe Adevărul

inca o modificare: Cati spectatori vor avea pana la urma voie in complexul de la Roland Garros

Autoritatile franceze au redus de la 5. 000 la 1. 000 numarul maxim de spectatori autorizati sa asiste zilnic la meciurile din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, informeaza AFP.

Numarul spectatorilor la turneul Roland Garros, redus semnificativ din pricina COVID-19. Organizatorii si-au exprimat regretul profund

Federatia franceza de tenis FFT), organizatoarea turneului de la Roland Garros, a declarant ca regreta profund reducerea numarului de spectatori ai turneului care va incepe duminica, scrie.

Roland Garros: Monica Niculescu a ajuns pe tabloul principal Gabriela Ruse, eliminata

Monica Niculescu 141 WTA si cap de serie numarul 16) s-a calificat, vineri, pe tabloul principal la turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in trei seturi pe rusoaica Vera Zvonareva in prezent locul 182 WTA, dar fosta numarul 2 mondial).

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, 14:00)

Simona Halep evolueaza in primul tur la Roland Garros, duminica, in al doilea meci al zilei pe noua arena Philippe Chatrier.

Simona Halep joaca duminica la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros debuteaza, duminica, in chiar prima zi de competitie.

Monica Niculescu si Irina Bara s-au calificat pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatoarele Irina Bara si Monica Niculescu au obtinut, vineri, calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, regina din nou la Roland Garros?

Astazi incepe o editie usor atipica a Roland Garros, competitia de Mare Slem care a furat inimile tuturor impatimitilor sportului alb. Cu totii eram obisnuiti cu varianta de vara, insa din cauza pandemiei, acest turneu se va desfasura la inceput de toamna.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roland Garros

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor tabloului feminin de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, despre o posibila retragere de la Roland Garros: Recunosc, sunt ingrijorata

Simona Halep nu are prea mult timp sa sarbatoreasca titlul de la Roma, al treilea consecutiv pentru ea in 2020. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a plecat deja la Paris, pentru turneul de la Roland Garros. Doar ca Simona recunoaste ca este ingrijorata din cauza problemelor pe care pandemia de coronavirus le provoaca in .

ştiri din Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )