Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un rugbist de 20 de ani, gasit mort in camera de hotel

Hotnews Hotnews,
 Un rugbist de 20 de ani, gasit mort in camera de hotel

Rugbistul Archie Bruce, in varsta de 20 de ani, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera lui de hotel din Franta, informeaza mirror. co. uk. continuă pe Hotnews

Tragedie in lumea sportului: Un cunoscut sportiv, gasit MORT, intr-o camera de hotel! (FOTO)

Tragedie in lumea sportului. Un tanar sportiv de doar 20 de ani, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera lui de hotel din Franta, informeaza mirror. co. uk.

Cine a fost Zsolt Torok, cunoscutul alpinist care a fost gasit mort sambata la doar 45 de ani. Avea tricolorul peste tot in lume

Zsolt Torok a fost gasit mort sambata, in Muntii Fagaras, dupa ce o bucata de stanca ar fi cazut peste el. Familia il daduse disparut, iar cei de la Salvamont au pornit cautarile. in varsta de 45.

Alpinistul Zsolt Torok a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Ce recorduri stabilise la nivel mondial

Alpinistul Zsolt Torok, care fusese dat disparut in Muntii Fagaras, a fost gasit mort de echipajele de salvamontisti. Ministrul de Interne Mihai Fifor a anuntat moartea lui printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook. Zsolt Torok avea 45 de ani si stabilise mai multe recorduri in alpinismul romanesc si cel mondial. Alpinistul Zsolt Torok .

Celebrul alpinist Torok Zsolt, care a doborat mai multe recorduri, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu

Alpinistul a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112 a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu, au anuntat reprezentantii salvamont Sibiu. Potrivit acestora, este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobarat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial.

Moarte SOCANTA in Capitala! A fost gasit mort intr-un pasaj imediat dupa ce a iesit din spital

Un barbat a fost gasit mort intr-un pasaj din Bucuresti. Decesul sau a avut loc la scurt timp dupa ce a plecat dintr-un spitalin care era internat.

A MURIT FIUL MUNTILOR! Celebrul alpinist Zsolt Torok, gasit mort in Muntii Fagaras. E soc total...

Unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti din Romania,Zsolt Torok, in varsta de 45 de ani, a fost gasit mortin zona Varfului Negoiu, dupa ce a fost dat disparut inMuntii.

Alpinistul dat disparut in Muntii Fagaras a fost gasit mort

Un alpinist roman, in varsta de 45 de ani, a fost cautat, sambata, de salvamontisti si jandarmi din .

VIDEO Alpinist dat disparut de sotie in Muntii Fagaras, gasit mort de salvamontisti in zona Varfului Negoiu

Un alpinist roman in varsta de 45 de ani a fost cautat sambata, 17 august, de salvamontisti si jandarmi din judetele Sibiu si Arges, sprijiniti de un elicopter al MAI, dupa ce sotia sa i-a anuntat disparitia. Barbatul a fost localizat in zona Varfului Negoiu din Muntii Fagaras, el fiind decedat.

Barbat gasit mort intr-un pod al unei case care a fost mistuita de flacari in Ploiesti

Un incendiu a izbucnit, sambata, la doua case din Ploiesti, iar in podul uneia dintre ele a fost gasit un barbat decedat, informeaza ISU Prahova. Incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 200.

Digi Sport: Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este incredibil

Joel Darlington 20 de ani), jucatorul lui Bala Town prima liga din Tara Galilor) a fost gasit spanzurat, luni, in garajul casei sale. Motivul tanarului a fost faptul ca, in cariera foarte scurta, a suferit un numar mare de accidentari, care i-au impiedicat in repetate randuri evolutia carierei sportive.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )