Libnet.ro
UNICEF

06:30

7 SECUNDE: Cel mai rapid gol din istoria Premier League, marcat in Watford-Southampton (VIDEO)

B1 B1,
7 SECUNDE: Cel mai rapid gol din istoria Premier League, marcat in Watford-Southampton (VIDEO)

Irlandezul Shane Long, atacantul echipei Southampton, a inscris cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Angliei, dupa doar 7,69 secunde de joc, in cursul meciului-restanta cu formatia Watford. continuă pe B1

VIDEO Shane Long (Southampton), cel mai rapid gol din istoria Premier League - A inscris dupa sapte secunde

Shane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League. Atacantul irlandez al celor de la Southampton a deschis scorul dupa doar sapte secunde in partida disputata in deplasare la Watford.

Asa se scrie istoria in Premier League. Ce record incredibil s-a inregistrat in meciul dintre Southampton si Watford VIDEO

Marti seara. atacantul echipei Southampton, Shane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League, dupa 7,69 secunde.

BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

PSD: Avem cel mai mic somaj din ultimii 30 de ani

Rata somajului a scazut la doar 3% in luna martie, anunta PSD intr-un mesaj dat publicitatii. Am reusit performanta istorica de a avea cel mai mic somaj din ultimii 30 de ani! Rata somajului a coborat.

Razvan Lucescu, dupa ce a castigat titlu cu PAOK: E cel mai frumos moment din viata mea

Razvan Lucescu si-a trecut in palmares primul sau titlu de campion din cariera de antrenor, dupa ce echipa sa, PAOK Salonic, a castigat campionatul Greciei. Tehnicianul roman a declarat ca traieste cel mai frumos moment din viata sa.

Nissan si-a redus estimarile referitoare la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu

Nissan Motor si-a redus estimarile la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza costurilor din Statele Unite, intr-o perioada in care se adapteaza la lipsa fostului presedinte Carlos Ghosn si isi proiecteaza viitorul cu partenerul de alianta Renault, transmite Reuters.

DATE PENTRU 2018 Piata utilajelor de constructii din Europa, la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu

Livrarile de echipamente de constructii din Europa au atins, anul trecut, cel mai inalt nivel din ultimul deceniu, potrivit companiei de cercetare a pietei Off-Highway Research, care precizeaza ca aceste vanzari au crescut cu 10%, la 177. 694 de unitati, potrivit khl. com.

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza luni pe Liviu Dragnea ca declanseaza inutil o criza politica in aceasta perioada de sarbatori cand, foarte probabil, va fi greu sa treaca rapid o reorganizare guvernamentala prin Parlament.

Galaxy S10 Plus versus Huawei P30 Pro: care este cel mai rapid telefon

Galaxy S10 Plus si Huawei P30 Pro sunt considerate cele mai bune telefoane cu Android ale momentului. De aceea, multi sunt curiosi de castigatorul unui test comparativ. E din ce in ce mai.

Statele Unite iNTARESC sanctiunile impuse Iranului, iar pretul petrolului CRESTE la cel mai mare nivel din acest an

Pretul petrolului a sarit, luni, dupa ce Statele Unite a anuntat ca nu va mai permite niciunei tari sa cumpere petrol iranian, o decizie menita sa amplificeefectul sanctiunilor economice reimpuse in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )