Libnet.ro
UNICEF

09:45

Serena Williams face un salt de 153 de locuri in clasamentul mondiala

Online Sport Online Sport,
Serena Williams face un salt de 153 de locuri in clasamentul mondiala

Finalista la Wimbledon, unde a pierdut in fata lui Angelique Kerber, jucatoarea americana Serena Williams inregistreaza un salt important in ierarhia WTA. continuă pe Online Sport

Serena Williams dupa nfrngerea de la Wimbledon: Kerber a fost mai buna. Aceste doua saptamni mi-au aratat ca pot cstiga din nou un Grand Slam

Invinsa de Angelique Kerber in finala de la Wimbledon, Serena Williams a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nemtoaica a fost jucatoarea mai buna. Castigatoare de sapte ori pe iarba londoneza, Serena Williams a declarat ca poate castiga din nou un trofeu de Grand Slam: Aceste doua saptamani mi-au aratat ca pot fi din nou competitiva si pot castiga din nou un Grand Slam.

Angelique Kerber este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, in finala, pe Serena Williams

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a reusit, sambata, sa castige turneul de Grand Slam de la Wimbledon, invingand-o, in finala, pe marea campiona Serena Williams. Angie a invins-o pe.

LIVESCORE Serena Williams vs Angelique Kerber

Pe 2 septembrie 2017, Serena Williams nastea o fetita Olympia). La mai putin de un an distanta, americanca va disputa a zecea sa finala de la Wimbledon are sapte titluri la All England Club). Este de fapt o reeditare a ultimului act din 2016, atunci cand Serena a invins-o pe Angelique Kerber. Cele doua se afla din nou fata in fata pe iarba londoneza. Finala feminina de la Wimbledon va fi in direct pe Eurosport si LIVESCORE pe HotNews. ro.

LIVESCORE Serena Williams vs Angelique Kerber 3-6, 1-2

Pe 2 septembrie 2017, Serena Williams nastea o fetita Olympia). La mai putin de un an distanta, americanca va disputa a zecea sa finala de la Wimbledon are sapte titluri la All England Club). Este de fapt o reeditare a ultimului act din 2016, atunci cand Serena a invins-o pe Angelique Kerber. Cele doua se afla din nou fata in fata pe iarba londoneza. Finala feminina de la Wimbledon este in direct pe Eurosport si LIVESCORE pe HotNews. ro. Intra in material pentru a fi la curent cu cele mai importante momente ale disputei.

Serena Williams, propusa ca presedinte al Americii. Cine a lansat aceasta propunere nastrusnica

Serena Williams va juca azi finala feminina de la Wimbledon, impotriva nemtoaicei Angelique Kerber, meci programat la ora 16.

Serena Williams: Nu puteam merge nici pana la cutia de scrisori. Ce a patit sportiva

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, a 25-a favorita, si-a exprimat satisfactia si surprinderea dupa calificarea in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon, in urma victoriei din semifinale in.

Serena Williams urca in topul WTA! Unde poate ajunge ea daca va castiga finala de la Wimbledon

Serena Williams s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, acolo unde o va intalni pe Angelique Kerber, din Germania.

Serena Williams urca in topul WTA. Unde poate ajunge ea daca va castiga finala de la Wimbledon

Serena Williams s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, acolo unde o va intalni pe Angelique Kerber, din Germania.

WIMBLEDON 2018. Angelique Kerber o invinge in finala pe Serena Williams

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a castigat, sambata, finala feminina a turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in doua seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe americanca Serena.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )