Libnet.ro
UNICEF

18:00

Serena Williams, noi remarci la adresa lui Ilie Nastase. Ce spune fostul lider mondial despre conflictul cu tenismenul roman (FOTO + VIDEO)

B1 B1,
Serena Williams, noi remarci la adresa lui Ilie Nastase. Ce spune fostul lider mondial despre conflictul cu tenismenul roman (FOTO + VIDEO)

Serena Williams a anuntat ca va reveni in circuitul WTA la inceputul anului viitor, la Australian Open. Sportiva din Statele Unite va reveni la doar trei luni dupa ce va aduce pe lume pe primul sau. continuă pe B1

Serena Williams, noi remarci la adresa lui Ilie Nastase. Ce spune fostul lider mondial despre conflictul cu tenismenul roman (FOTO)

Serena Williams a anuntat ca va reveni in circuitul WTA la inceputul anului viitor, la Australian Open. Sportiva din Statele Unite va reveni la doar trei luni dupa ce va aduce pe lume pe primul sau.

Serena Williams nu-l uita pe Ilie Nastase si are un mesaj dur pentru el: Nu te lua de mine, nu te lua de copilul meu!

Serena Williams, care urmeaza sa nasca in perioada urmatoare, nu a uitat afirmatiile lui Ilie Nastase facute acum cateva luni.

Serena Williams, mesaj transant pentru Ilie Nastase

Serena Williams, insarcinata in opt luni, a vorbit intr-un interviu despre declaratiile sportivului roman Ilie Nastase facute la adresa sa in primavara acestui an. intrebata.

Serena Williams a anuntat cand are de gand sa revina pe terenul de tenis

Desi trebuei sa nasca in perioada urmatoare, Serena Williams nu are nici cea mai mica intentie de a abandona activitatea competitionala.

Serena Williams planuieste o revenire incredibila in circuitul WTA

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, fosta numarul unu mondial, retrasa temporar din activitate, promite o revenire incredibila in circuitul WTA, la inceputul anului viitor, cu ocazia Openului Australiei, care va avea loc la numai trei luni dupa ce va aduce pe lume primul ei copil.

Maria Sharapova: Serena Williams ma detesta de cand am invins-o la Wimbledon in 2004

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova sustine, intr-o biografie ce va aparea in 12 septembrie, ca americanca Serena Williams o detesta inca din 2004, cand a invins-o in finala de la Wimbledon.

Dezvaluire inedita facuta de Maria Sarapova: Serena Williams ma detesta de cand...

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova sustine, intr-o biografie ce va aparea in 12 septembrie, ca americanca Serena Williams o detesta inca din 2004, cand a invins-o in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )